М 11 Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи [] : навч. посібник / О. М. Бергілевич [та ін.] ; за ред. Касанчука В. В. - Суми : Унів. кн., 2010. - 320 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.301-319. - ISBN 978-966-680-511-2 : 78.40 грн, 78.00 грн
Рубрики: Молочне виробництво--Мікробіологія --Навчальні видання Ветеринарна санітарія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): мікроорганізми молока -- микроорганизмы молока -- молочнокислі стрептококи -- молочнокислые стрептококи -- молочнокислі палочки -- молочнокислые палочки -- пропіоновокислі бактерії -- пропионокислые бактерии -- біфідобактерії -- бифидобактерии -- дріжджі -- дрожжи -- гнильні бактерії -- гнильные бактерии -- бактеріофаги -- бактериофаги -- плісняві гриби -- плесневые грибы -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- сире молоко -- сырое молоко -- закваска -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- вершкове масло -- сливочное масло -- сири -- молочні консерви -- молочные консервы -- морозиво -- мороженое -- знежирене молоко -- обезжироенное молоко -- молочна сироватка -- морлочная сыворотка -- маслянка Анотація: Систематика, морфологія та біологічні властивості мікроорганізмів молока й молочних продуктів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бергілевич, О. М.; Семанюк, В. І.; Косянчук, В. В.; Ковальчук, Р. Л.; Касянчук, В. В. \ред.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
П69 Практикум з технологічних розрахунків у хлібопекарському виробництві [] : [навч. посібник / В. І. Дробот та ін.] ; за ред. В. І. Дробот ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Кондор, 2016. - 329, [1] с. : табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 280-282. - Дод.: с. 283-321. - Предм. покажч.: с. 322-324. - ISBN 978-617-7278-70-1 : 200.00 грн
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Розрахунки--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): розрахунок продуктивності печей -- витрати сировини -- втрати виробничі -- дріжджі -- хлібна закваска -- калорійність хліба -- хлібопекарське обладнання -- бубличні вироби -- контроль якості сировини -- розрахунок виробничих рецептур Анотація: Викладено теоретичні основи і сутність розрахунків у хлібопекарському виробництві. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Дробот, В. І.; Юрчак, В. Г.; Арсеньєва, Л. Ю.; Білик, О. А.; Дробот, В. І. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Крижова, Ю. П. Сардельки з бактеріальною закваскою та зниженим вмістом жиру [] / Ю. П. Крижова, С. В. Коваленко> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 9. - С. 28-29 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Ковбасне виробництво--Технологія Кл.слова (ненормовані): інгредієнти сардельок -- бактеріальна закваска -- знижений вміст жиру Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Коваленко, С. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
> Шифр: bzzt/2020/9 Журнал 2020р. N 9 Богданович, Л. Лохина - корисна ягода кольору індиго / Л. Богданович, С. Сарай. - С.2-3 Треніна, А. С. Як захиститись від кишкових інфекцій / А. С. Треніна. - С.4 Богданович, Л. Зелень на столі - запорука здоров'я / Л. Богданович. - С.5 Кіслова, В. Харчування восени / В. Кіслова. - С.6-8 Ільницька, І. М. Користь і небезпека кавунів / І. М. Ільницька. - С.9-10 Нетребенко, А. Гра, що руйнує життя / А. Нетребенко. - С.13-14 Яковець, Н. Контролюємо паніку під час коронавірусу / Н. Яковець. - С.15 Ільницька, І. М. Самоорганізація дитини й основи правильного виховання / І. М. Ільницька. - С.16-18 Батіщева, В. Захистимо екосистему від пожеж / В. Батіщева. - С.19-20 Іванов, і. Дії в разі виникнення пожеж / і. Іванов. - С.21 Стоєцький, В. Пожежна безпека пічного опалення / В. Стоєцький. - С.22 Гордієнко, В. В. Газові балончики: що треба знати? / В. В. Гордієнко. - С.23-24 Усик, С. Безпека на залізниці / С. Усик. - С.25 Косянчук, В. Правила безпечного користування велосипедом / В. Косянчук. - С.26 Білай, Д. В. Максимум вітамінів зберігають сушіння, закваска й заморожування / Д. В. Білай. - С.27-28 Кірєєва, М. Безпека харчових продуктів / М. Кірєєва. - С.28 Теліга, Т. Черкащина потерпає від нашестя червоних лисиць / Т. Теліга. - С.29-30 Ільницька, І. М. Укус змії / І. М. Ільницька. - С.30 Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |
Білай, Д. В. Максимум вітамінів зберігають сушіння, закваска й заморожування [] / Д. В. Білай> // Безпека життєдіяльності. - 2020. - N 9. - С. 27-28 Рубрики: Продовольча безпека Овочі--Заготівля Плодоягідні--Заготівля Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |