725.7(075.8)
Г85


    Грицюк, Леся Степанівна.
    Проектування закладів харчування [] : навч. посібник / Л. С. Грицюк, С. М. Лінда, В. Б. Якубовський. - Львів : Вид-во Львів. політехніки, 2012. - 184 с. : рис., табл., фот. кол. - Літ.: с. 169-170. - Дод.: с. 171-179. - ISBN 978-617-607-292-8 : 72.00 грн
УДК
ББК 38.721-7я73
Рубрики: Установи громадського харчування--Проектування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
заклади громадського харчування -- містобудівні вимоги до проектування -- заклади харчування закритого типу -- функціональні групи приміщень -- неторговельні групи приміщень -- організація громадського харчування -- інтер'єри закладів харчування -- фітодизайн закладів харування
Анотація: Принципи проектування закладів харчування, нормативи визначення площ та складу приміщень.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лінда, Світлана Миколаївна; Якубовський, В'ячеслав Броніславович
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)