613.2
К 89


    Кузьмінська, О. В.
    Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді [] / [О. В. Кузьмінська, М. С. Червона ; за ред. О. О. Яременка]. - К. : Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді : Укр. ін-т соц. дослідж., 2005. - 128 с. : табл. - (Формування здорового способу життя молоді ; кн. 4). - Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127. - ISBN 966-8435-11-7 : 003.50 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Раціональне харчування--Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
енергетична цінність раціону -- энергетическая ценность рациона -- калорийность продуктов -- калорійність продуктів -- харчові продукти -- пищевые продукты -- белки -- білки -- жиры -- жири -- вуглеводи -- углеводы -- витамины -- мінеральні речовини -- вітаміни -- минеральные вещества -- продукты питания -- продукти харчування -- молочні продукти -- молочные продукты -- мясопродукты -- м 'ясопродукти -- продукти моря -- продукты моря -- яйца -- продукти переробки зерна -- продукты переработки зерна -- фрукти, овочі, ягоди -- фрукты, овощи, ягоды -- напитки -- напоі -- корисні продукти -- полезные продукты -- пирамида рационального питания -- піраміда раціонального харчування -- харчування молоді -- питание молодежи -- избыточный вес -- надлишкова вага
Анотація: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Червона, М.С.; Яременко, О.О. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)

641.58(=21)
Р 18


    Райт, С. К.
    Секреты индийской кухни [] = Indian cooking for westtern taste / С. К. Райт. - Москва : Мир, 1990. - 128 с. : рис. - ISBN 5-03-002381-X : 3.00 р.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Національні кухні--Популярні видання
   Індійська кухня--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
национальные кухни -- національні кухні -- индийская кухня -- індійська кухня -- специи -- спеції -- калорийность продуктов -- калорійність продуктів
Анотація: Составленные автором рецепты, подробные рекомендации и советы позволят приготовить наиболее популярные индийские кушанья.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

37.279
Б 92


    Бусина, Нана Леонидовна.
    Как сохранить и улучшить качество продуктов [] / [Н. Л. Бусина]. - Москва : СТ Самоцвет, 1994. - 78[1] с. : рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. [79]. - ISBN 900647-02-01 : 74000.00 крб.
ББК 37.279
Рубрики: Домоведення--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домоведение -- хранение продуктов -- зберігання продуктів -- проверка качества продуктов -- перевірка якості продуктів -- уход за холодильником -- догляд за холодильником -- калорийность продуктов -- калорійність продуктів
Анотація: В брошюре собраны советы по рациональному хранению, обработке и приготовлению продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)