665.5(075.8)
П 31


    Пешук, Людмила Василівна.
    Технологія парфумерно-косметичних продуктів [] : навч. посібник / Л. В. Пешук, Л. І. Бавіка, І. М. Демідов ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2007. - 376 с. : рис., табл. - Літ.: с. 337-340.- Предм. покажч.: с. 341-346. - Дод.: с. 347. - ISBN 978-966-364-484-4 : 60.00 грн, 71.00 грн, 35.00 грн
УДК
ББК 35.68-4я73
Рубрики: Парфумерні вироби--Технології виготовлення--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
класифікація запахів -- духи -- одеколон -- косметика -- креми косметичні -- волосся -- фарби для волосся -- зубні пасти -- декоративна косметика -- туалетне мило
Анотація: Класифікація, номенклатура, властивості парфумерних та косметичних продуктів і туалетного мила.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бавіка, Л.І.; Демідов, І.М.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)

665.5я(075.8)
П31


    Пешук, Л. В.
    Технологія парфумерно-косметичних продуктів [] : навч. посіб. / Л. В. Пешук, Л. І. Бавіка, І. М. Демідов ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2012. - 371, [1] с. : табл., рис. - Літ.: с. 337-340. - Предм. покажч.: с. 341-346. - Дод.: с. 347-368. - ISBN 978-966-364-484-4 : 35.00 грн
УДК
ББК 35.68я73
Рубрики: Парфумерно-косметична промисловість--Вироби--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
парфумерне виробництво -- класифікація запахів -- натуральні духмяні речовини -- асортимент парфумерних виробів -- експертиза парфумерних виробів -- косметичне виробництво -- класифікація косметики -- косметичні товари -- декоративна косметика -- засоби догляду за шкірою -- виробництво зубних паст -- засоби догляду за волоссям -- туалетне мило
Анотація: Наведено сучасну класифікацію, номенклатуру, властивості парфумерних та косметичних продуктів і туалетного мила, вимоги до їхньої якості, рецептура та технологія виготовлення.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бавіка, Л. І.; Демідов, І. М.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)