338.48(477)
В18


   
    Вартісні чинники регулювання реального сектору економіки України [] : монографія / [за ред. Л. Г. Липіча]. - Луцьк : Волин. нац. ун-т ім. Л. Українки, 2010. - 452 с. : табл. - Л-ра: с. 391-394. - Дод.: с. 395-449. - ISBN 978-966-600-529-1 : 105.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)20
Рубрики: Економіка--Україна--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
вартість капіталу -- стоимость капитала -- підприємства сільського господарства -- предприятия сельского хозяйства -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- кондитерське виробництво -- кондитерское производство -- машинобудівна галузь -- машиностроительная отрасль -- акціонерні товариства -- акционерные общества -- бюджетна забезпеченість -- бюджетная обеспеченность -- матеріальні ресурси -- материальные ресурсы -- страхові внески -- страховые взносы -- банківська система -- банковская система -- економіко-математичне моделювання -- экономико-математическое моделирование -- прогнозування розвитку -- прогнозирование развития -- факторний аналіз -- факторный анализ -- грошові потоки -- денежные потоки -- інвестиційна діяльність -- инвестиционная деятельность
Анотація: Особливості, закономірності й перспективи розвитку реального сектору економіки України.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Липіч, Л. Г. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

664(075.8)
З-14


   
    Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [] : підручник для студ. навч. закл. / Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2011. - 831, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 809-831. - Літ.: с. 814-818. - ISBN 978-611-01-0208-7 : 117.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчова промисловість--Технології--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
сировина харчових виробництв -- технологічний процес -- технологія борошна -- технологія хлібопекарських дріжджів -- технологія хлібобулочних виробів -- виробництво крупи -- технологія макаронних виробів -- вершкове масло -- молоко -- виготовлення сиру -- технологія м'яса -- технологія ковбасних виробів -- технічні жири -- тваринні жири -- бродильне виробництво -- технологія вина -- безалкогольні напої -- виробництво пива -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- консервне виробництво -- технологія шоколадних виробів -- кондитерське виробництво -- кисломолочні продукти -- технологія морозива -- овочесушильне виробництво -- теплообмінні апарати -- енергозберігаючі технології
Анотація: Технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Арсеньева, О. П.
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)

664.69/.71
Р 65


    Ройтер, Исаак Менашевич.
    Сырье хлебопекарного, кондитерского и макаронного производств [] : справочник / И. М. Ройтер, А. А. Макаренкова. - К. : Урожай, 1988. - 208 с. - Библиогр.: с. 201. - Предм. указ.: с. 202-203. - ISBN 5-337-00035-7 : 1.30 р.
УДК
ББК 36-1Я2

Кл.слова (ненормовані):
хлебопекарное производство -- хлібопекарське виробництво -- кондитерское производство -- кондитерське виробництво -- макаронное производство -- макаронне виробництво -- сырье -- сировина
Анотація: Приведены химический состав, физические, биологические и реологические свойства сырья, требования стандартов к его качеству.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Макаренкова, А. А.
Примірників всього: 3
ФОНД (1), ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1), АБ (1)

664.15
Г37


    Герасимова, Ирина Васильевна.
    Сырье и материалы кондитерского производства [] : учебник для сред. проф.-техн. училищ / И. В. Герасимова. - Москва : Пищевая пром-сть, 1977. - 145 с. : рис., табл. - (Для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 144. - 0.24 р.
УДК
ББК 36.86я772
Рубрики: Кондитерські вироби--Виробництво--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерское производство -- кондитерське виробництво
Анотація: [Охарактеризованы все виды сырья и материалов, применяемых в кондитерском производстве]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

36.86я722
Д72


    Драгилев, Абрам Иосифович.
    Оборудование для производства мучных кондитерских изделий [] : учебник для сред. проф.-техн. училищ / А. И. Драгилев. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 320 с. : рис. - (Учебники и учебные пособия для подготовки кадров массовых профессий). - Прил.: с. 317. - Лит.: с. 318. - ISBN 5-10-000867-9 : 0.80 р.
ББК 36.86я722
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Обладнання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
производство кондитерских изделий -- виробництво кондитерських виробів -- мучные кондитерские изделия -- кондитерское производство -- кондитерське виробництво -- кондитерское оборудование -- кондитерське обладання
Анотація: Рассмотрено оборудование для приема, хранения, транспортирования и подготовки сырья и полуфабрикатов для производства мучных кондитерских изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

664.14+664.68:658.562
Л 86


    Лурье, Иосиф Саулович.
    Технохимический контроль сырья в кондитерском производстве [] : справочник / И. С. Лурье, А. И. Шаров // Технохимический контрорль сырья в кондитерском производстве. - Москва : Колос, 2001. - Предм. указ.: с. 340-342. - Лит.: с. 343
УДК
ББК 36.86я2
Рубрики: Кондитерські вироби--Сировина--Контроль--Довідкові видання
Кл.слова (ненормовані):
кондитерские изделия -- кондитерське виробництво -- кондитерское производство -- технохімічний контроль -- технохимический контроль
Анотація: Изложены данные по классификации сырье, правилам его хранения, требованиям, предъявляемым к качеству; описаны методы контроля качества от отбора проб для анализа выполнения физико-химических исследований.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шаров, Александр Иосифович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

664.143/.149+664.68+663.91(075)
Л 86


    Лурье, Иосиф Саулович.
    Технология кондитерского производства [] : учебник / И. С. Лурье. - Москва : Агропромиздат, 1992. - 399 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - Лит.: с. 396. - ISBN 5-10-001443-1 : 5.00 крб
УДК
ББК 36.84
Рубрики: Кондитерське виробництво--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерское производство -- кондитерське виробництво -- кондитерська сировина -- кондитерское сырье -- кондитерские материалы -- кондитерські матеріали -- карамель -- конфеты -- цукерки -- производство ириса -- виробництво ірису -- шоколад -- какао-порошок -- мармеладные изделия -- мармеладні вироби -- пастила -- драже -- халва -- расчет кондитерских рецептур -- розрахунок кондитерських рецептур
Анотація: Изложены состав сырья и материалов, описано производство основных кондитерских изделий, приведены расчет рецептур и учет сырья.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)