З-14 Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [] : підручник для студ. навч. закл. / Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2011. - 831, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 809-831. - Літ.: с. 814-818. - ISBN 978-611-01-0208-7 : 117.00 грн
Рубрики: Харчова промисловість--Технології--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): сировина харчових виробництв -- технологічний процес -- технологія борошна -- технологія хлібопекарських дріжджів -- технологія хлібобулочних виробів -- виробництво крупи -- технологія макаронних виробів -- вершкове масло -- молоко -- виготовлення сиру -- технологія м'яса -- технологія ковбасних виробів -- технічні жири -- тваринні жири -- бродильне виробництво -- технологія вина -- безалкогольні напої -- виробництво пива -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- консервне виробництво -- технологія шоколадних виробів -- кондитерське виробництво -- кисломолочні продукти -- технологія морозива -- овочесушильне виробництво -- теплообмінні апарати -- енергозберігаючі технології Анотація: Технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Арсеньева, О. П. Примірників всього: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
Тарасенко, О. Ніжин - до вашого столу [] : бесіда з директором Торгового дому "Ніжин" / бесідував В. Кондратюк> // Пам'ятки України: історія та культура : наук. часопис. - 2017. - N 7. - С. 12-15 . - ISSN 0131-2685 Рубрики: Харчові підприємства--Ніжин, місто (Чернігів. обл. ; Україна) Кл.слова (ненормовані): консервне виробництво Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : МИСТ (1) Вільні: МИСТ (1) |