П 31 Пешук, Людмила Василівна. Технологія парфумерно-косметичних продуктів [] : навч. посібник / Л. В. Пешук, Л. І. Бавіка, І. М. Демідов ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2007. - 376 с. : рис., табл. - Літ.: с. 337-340.- Предм. покажч.: с. 341-346. - Дод.: с. 347. - ISBN 978-966-364-484-4 : 60.00 грн, 71.00 грн, 35.00 грн
Рубрики: Парфумерні вироби--Технології виготовлення--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): класифікація запахів -- духи -- одеколон -- косметика -- креми косметичні -- волосся -- фарби для волосся -- зубні пасти -- декоративна косметика -- туалетне мило Анотація: Класифікація, номенклатура, властивості парфумерних та косметичних продуктів і туалетного мила. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бавіка, Л.І.; Демідов, І.М.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій Примірників всього: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
П31 Пешук, Людмила Василівна. Технологія парфумерно-косметичних продуктів [] : навч. посіб. / Л. В. Пешук, Л. І. Бавіка, І. М. Демідов ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Центр учб. літ., 2018. - 371, [1] с. : рис., табл. - Скор.: с. 323. - Глосарій: с. 324-340. - Предм. покажч.: с. 341-346. - Дод.: с. 347-368. - ISBN 978-966-364-484-4 : 175.00 грн
Рубрики: Парфумерно-косметична промисловість--Вироби--Рецептура--Якість--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): сприйняття запахів -- сировина парфумерного виробництва -- виробництво парфумерних виробів -- асортимент парфумерних виробів -- косметичне виробництво -- лосьйони -- креми косметичні -- засоби для гоління -- догляд за волоссям -- догляд за зубами -- декоративна косметика -- упаковка -- маркування -- туалетне мило -- духмяні речовини -- фірми-виробники парфумерних товарів Анотація: Класифікація, номенклатура, властивості парфумерних та косметичних продуктів і туалетного мила, вимоги до їх якості; принципи та особливості складання рецептур. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бавіка, Л. І.; Демідов, І. М.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |