П 84 Процеси та апарати харчових виробництв [] : підручник / А. М. Поперечний [та ін.] ; за ред. А. М. Поперечного. - К. : Центр учбов. л-ри, 2007. - 304 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 301. - ISBN 966-364-413-3 : 037.00 грн, 031.00 грн
Рубрики: Харчове виробництво--Процеси--Апарати--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): фізико-хімічні властивості продуктів -- гідромеханічні процеси і апарати -- теплові процеси і апарати -- сорбція -- екстрагування -- перегонка -- сушіння -- кристалізація і розчинення Анотація: Основні поняття, класифікація, моделювання процесів та апаратів харчових виробництв. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Поперечний, А.М.; Черевко, О.І.; Гаркуша, В.Б.; Кирпиченко, Н.В.; Ласкіна, Н.А.; Поперечний, А.М. \ред.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |