Н 19 Назаров, Николай Иванович. Технология макаронных изделий [] : учебник / Н. И. Назаров. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Пищевая пром-сть, 1978. - 288 с. : рис., табл. - Лит.: с. 281-282. - Предм. указ.: с. 283-285. - 0.95 р.
Рубрики: Макаронні вироби--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): классификация макаронных изделий -- класифікація макаронних виробів -- макаронное сырье -- макаронна сировина -- макаронное тесто -- макаронне тісто -- формование макаронных изделий -- формування макаронних виробів -- сушка макаронных изделий -- сушіння макаронних виробів -- упаковка макаронных изделий -- пакування макаронних виробів -- хранение макаронных изделий -- зберігання макаронних виробів -- качество макаронных изделий -- якість макаронних виробів Анотація: [Описаны все стадии технологического процесса производства макаронных изделий.] Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |