637.1/.5.055 Н58
Нецепляев, Сергей Владимирович. Лабораторный практикум по микробиологии пищевых продуктов животного происхождения [] / С. В. Нецепляев, А. Я. Панкратов. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 223 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 221. - ISBN 5-10-001514-4 : 0.40 р.ББК 36.92я73 + 36.95я73 Рубрики: Харчові виробництва--Лабораторні дослідження--Навчальні видання для вищої школи Мікробіологія--Харчові продукти--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): пищевые производства -- пищевые продукты -- микробиология -- лабораторная аппаратура -- лабораторна апаратура -- исследование молочных продуктов -- дослідження молочних продуктів -- исследование мяса -- дослідження м'яса -- колбасных изделий -- ковбасних виробів -- микробиология консервов -- мікробіологія консервів -- микробиология яиц -- мікробіологія яєць -- микробиология рыбы -- мікробіологія риби Анотація: Приведены методы микробиологического исследования пищевых продуктов.
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Панкратов, Александр Яковлевич
Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
|