637.1/3(075.8)
М11


   
    Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум [] : [навч. посібник] / О. М. Бергілевич [та ін.] ; за ред. В. В. Касянчук. - Суми : Унів. книга, 2010. - 204, [4] с. : табл., рис. - Дод.: с. 148-201. - Л-ра: с. 202. - ISBN 978-966-680-525-9 : 78.00 грн
УДК
ББК 36.950я73
Рубрики: Молочна продуктивність--Практичні методи навчання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
мікробіологія молока -- микробиология молока -- мікробіологічні лабораторії -- микробиологические лаборатории -- підприємства молочної промисловості -- молоко -- молочні продукти -- молочные продукты -- мікрофлора молока -- микрофлора молока -- молочнокислі бактерії -- молочнокислые бактерии -- токсикоінфекції -- токсикоинфекции -- спеціальна мікробіологія -- специальная микробиология -- мікроорганізми молока -- микроорганизмы молока -- мікробіологічне дослідження заквасок -- микробиологическое исследование заквасок -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- мікробіологічне дослідження сиру -- микробиологическое исследование сыра -- мікробіологічне дослідження масла -- микробиологическое исследование масла
Анотація: Практикум складається з трьох розділів. У розділі "Загальна мікробіологія" викладені методи вивчення загальної мікробіологічної техніки, у розділі "Спеціальна мікробіологія" наведені методи мікробіологічного дослідження молока та молочних продуктів відповідно до нормативних документів. Розділ "Науково-дослідна робота", містить загальні методичні вказівки з проведення наукової роботи та орієнтовні теми й послідовність їх виконання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бергілевич, О. М.; Кухтін, М. Д.; Касянчук, В. В.; Ковальчук, Р. Л.; Касянчук, В. В. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)

637.13
Б 23


    Банникова, Людмила Александровна.
    Микробиологические основы молочного производства [] : справочник / Л. А. Банникова, Н. С. Королева, В. Ф. Семенихина ; [под ред. Я. И. Костина]. - Москва : Агропромиздат, 1987. - 400 с. : рис., табл. - Лит.: с. 392. - Предм. указ.: с. 393-396. - 1.60 р.
УДК
ББК 36.95я2
Рубрики: Молочне виробництво--Мікробіологія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
молочное производство -- микрофлора молока -- мікрофлора молока -- патогенные микроорганизмы -- патогенні мікроорганізми -- молочнокислые бактерии -- молочнокислі бактерії -- жидкие закваски -- рідка запара -- сухие закваски -- суха запара -- кефирные бактерии -- кефірні бактерії -- микробиология сырого молока -- мікробіологія сирого молока -- микробиология питьевого молока -- мікробіологія питного молока -- микробиология сливок -- мікробіологія вершків -- микробиология молочных консервов -- мікробіологія молочних консервів -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- бифидобактерии -- біфідобактерії -- санитарно-гигиенический контроль молока -- санітарно-гігієнічний контроль молока
Анотація: Дана характеристика микроорганизмов, рассмотрены факторы, влияющие на их жизнедеятельность в молоке и молочных продуктах.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Королева, Наталья Сергеевна; Семенихина, Вера Филатовна; Костин, Я. И. \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

45.451
К43


    Киров, Николай Тодоров.
    Консервирование влажного зерна [] / Н. Т. Киров, О. Б. Божинова, Л. Й. Недялков ; пер. с болг. Е. С. Сигаева ; под ред. В. И. Анискина. - Москва : Колос, 1982. - 157 с. : рис., табл. - 0.35 р.
ББК 45.451
Рубрики: Зерно (харч.)--Консервування--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
консервирование -- химическое консервирование -- хімічне консервування -- консервирование фуражного зерна -- консервування фуражного зерна -- молочнокислые бактерии -- молочнокислі бактерії -- методы хранения зерна -- методи зберігання зерна -- силосование влажного зерна -- силосування вологого зерна -- химическое консервирование зерна -- хімічне консервування зерна -- хранение влажного зерна -- зберігання вологого зерна -- технология консервирования кукурузы -- технологія консервування кукурудзи -- химический состав влажного зерна -- хімічний склад вологого зерна
Анотація: Изложены теоретические основы силосования и химического консервирования влажного зерна и обобщены практические результаты, достигнутые в результате применения этих способов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Божинова, Олга Богданова; Недялков, Любен Йорданов; Сигаев, Е. С. \пер.\; Анискин, В. И. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)