Р74 Ростовський, Володимир Сергійович. Система технологій харчових виробництв [] : навч. посіб. / В. С. Ростовський, А. В. Колісник. - Київ : Кондор, 2008. - 256 с. : рис., табл. - Літ.: с. 252-254. - ISBN 978-966-351-080-4 : 31.00 грн, 30.30 грн, 20.00 грн, 37.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Технологія--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): хлібобулочні вироби -- кондитерські вироби -- молочні вироби -- бродильне виробництво -- жири -- олії -- м'ясопродукти -- рибопродукти -- технолгія сиру Анотація: Маркетинг, ринкова поведінка споживача та імідж харчових продуктів на ринку. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Колісник, Анатолій Володимирович Примірників всього: 4 ВВ (3), ФОНД (1) Свободны: ВВ (3), ФОНД (1) |
Х 22 Харчові технології у прикладах і задачах [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - К. : Центр учбов. л-ри, 2008. - 576 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.564-566. - Дод. - ISBN 978-966-364-602-2 : 069.60 грн, 072.50 грн
Рубрики: Харчове виробництво--Технологія--Задачі--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): харчова сировина -- хлібні злаки -- технологія борошна -- технологія дріжджів -- технологія хліба -- технологія макаронних виробів -- виробництво крупи -- виробничі рецептури -- молочні вироби -- технологія ковбасних виробів -- технологія питної води -- технологія безалкогольних напоїв -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- технологія шоколадних виробів -- технологія кондитерських виробів -- технологія морозива -- технологія пива -- технологія етилового спирту -- технологія вина -- технологія жирів -- технологічні системи Анотація: Фізико-хімічні, біохімічні закономірності, сировина та асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Товажнянський, Л.Л.; Бухкало, С.І.; Капустенко, П.О.; Арсеньєва, О.П. Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |