С40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [] : підручник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - 2-е вид. переробл. і допов. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 378 с. : рис., табл. - Л-ра: с.373. - ISBN 978-966-364-787-6 : 071.50 грн, 69.00 грн, 81.00 грн
Рубрики: Товарознавство--М'яснІ продукти--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): м'ясо тварин -- мясо животных -- субпродукти -- субпродукты -- м'ясо птиці -- мясо птицы -- зберігання м'яса -- хранение мяса -- товарознавчо-санітарна експертиза -- товароведческо-санитарная экспертиза -- м'ясні копченості -- мясные копчености -- ковбасні вироби -- колбасные изделия -- м'ясні консерви -- мясные консервы -- м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- правила продажу м'яса -- правила продажи мяса Анотація: Узагальнено товарну характеристику, класифікацію, склад м'яса, формування споживчих властивостей і асортименту м'ясних продуктів, тенденції розробки нових виробів, поліпшення їх харчової цінності. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Лозова, Т.М. Примірників всього: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
Рябоконь, Юрий. Птицеводство сегодня, завтра [] / Ю. Рябоконь> // Тваринництво сьогодні = Животноводство сегодня : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 7. - С. 10-15 : ил. Рубрики: Птахівництво Кл.слова (ненормовані): вирощування птиці -- выращивание птицы -- м'ясо птиці -- мясо птицы -- яйця птиці -- яйца птицы Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Л68 Лобзов, Константин Иванович. Переработка мяса птицы и яиц [] / К. И. Лобзов, Н. С. Митрофанов, В. И. Хлебников. - Москва : Агропромиздат, 1987. - 240 с. : рис., табл. - Лит.: с. 236-237. - 0.90 р.
Рубрики: Птахопродукти--Переробка--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): птицепродукты -- мясо птицы -- м'ясо птиці -- яичные продукты -- яєчні продукти Анотація: Описаны технологические процессы и оборудование для переработки мяса птицы и яиц, изготовления изделий и консервов с использованием всех видов сырья, включая молочные добавки и растительные белки. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Митрофанов, Николай Сергеевич; Хлебников, Владимир Иванович Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
С74 Справочник по качеству продукции животноводства [] / под ред. П. П. Остапчука. - Киев : Урожай, 1979. - 320 с. : рис., табл. - Прил.: с. 305-314. - 1.20 р.
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): пищевые продукты -- молоко -- мясо крупного рогатого скота -- м'ясо великої рогатої худоби -- свинина -- качество шерсти овец -- якість вовни овець -- качество овчин -- якість овчини -- качество смушков -- якість смушку -- овечье молоко -- овече молоко -- качество яиц -- якість яєць -- мясо птицы -- м'ясо птиці -- мясо кроликов -- м'ясо кроликів -- продукция рыбоводства -- продукція рибництва -- продукция пчеловодства -- продукція бджолярства Анотація: Обобщены данные по качеству продукции животноводства, птицеводства, кролиководства, пчеловодства и рыбоводства. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Остапчук, П. П. \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |