579(075.8)
Р83


    Рудавська, Ганна Богданівна.
    Мікробіологія [] : навч. посібник / Г. Б. Рудавська, Б. О. Голуб, В. І. Мандрика ; М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : КНТЕУ, 2010. - 296 с. : рис., табл. - Дод.: с. 196-287. - Предм. покажч.: с. 288. - Літ.: с. 289-295. - ISBN 978-966-629-451-0 : 115.00 грн, 10.00 грн
УДК
ББК 28.4я73
Рубрики: Мікробіологія--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові продукти--Мікробіологія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
мікроорганізми -- санітарна мікробіологія -- мікробіологія харчових продуктів -- мікрофлора молочних продуктів -- мікрофлора м'ясних продуктів -- мікрофлора зерноборошняних товарів -- мікрофлора кондитерських виробів -- мікрофлора безалкогольних напоїв -- промислова стерильність консервів -- мікрофлора рибних продуктів -- мікрофлора парфумерно-косметичних виробів
Анотація: Загальні методи мікробіологічних досліджень та їх застосування до споживчих товарів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Голуб, Богдан Олексійович; Мандрика, Валентина Іванівна; Міністерство освіти і науки України; Київський національний торговельно-економічний університет
Примірників всього: 3
ЧЗ (1), ВВ (2)
Свободны: ЧЗ (1), ВВ (2)

637.1:579.67(075.8)
М11


   
    Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи [] : навч. посібник / О. М. Бергілевич [та ін.] ; за ред. д-ра вет. наук, проф. В. В. Касянчук. - Суми : Унів. книга, 2013. - 319, [1] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 310-311. - ISBN 978-966-680-511-2 : 85.00 грн
УДК
ББК 36.95я73
Рубрики: Молочні продукти--Мікробіологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мікроорганізми молока -- микроорганизмы молока -- мікроорганізми молочних продуктів -- микроорганизмы молочных продуктов -- молоко -- мікрофлора молока -- микрофлора молока -- мікрофлора заквасок -- микрофлора заквасок -- мікрофлора молочних продуктів -- микрофлора молочных продуктов -- молочнокислі мікроорганізми -- молочнокислые микроорганизмы -- шкідлива мікрофлора молока -- вредная микрофлора молока -- санітарно-показові мікроорганізми -- санитарно-показательные микроорганизмы -- умовно-патогенні мікроорганізми -- условно-патогенные микроорганизмы -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- мікробіологія молока -- микробиология молока -- мікробіологія вершків -- микробиология сливок -- мікробіологія заквасок -- микробиология заквасок -- мікробіологія кисломолочних продуктів -- микробиология кисломолочных продуктов -- мікробіологія вершкового масла -- микробиология сливочного масла -- мікробіологія сиру -- микробиология сыра -- мікробіологія молочних консервів -- микробиология молочных консервов -- мікробіологія морозива -- микробиология мороженого -- мікробіологія вторинної молочної сировини -- микробиология вторичного молочного сырья -- ветеринарно-санітарна експертиза -- ветеринарно-санитарная экспертиза -- молочные продукты
Анотація: Розглянуто особливості мікробіологічних процесів, наведено основні мікробіологічні показники молочних продуктів згідно з чинними нормативними документами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бергілевич, О. М.; Семанюк, В. І.; Касянчук, В. В.; Ковальчук, Р. Л.; Касянчук, В. В. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)