З-32 Заплетніков, Ігор Миколайович. Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв [] : навч. посібник / І. М. Заплетніков, В. Г. Мирончук, В. М. Кудрявцев ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Нац. ун-т харч. технологій, Донец. нац. ун-т економ. і торг. ім. М. Туган-Барановського. - К. : Кафедра ; Київ : Центр учбов. літ., 2012. - 341, [1] с. : табл., табл. - ISBN 978-617-673-054-5 : 76.00 грн
Рубрики: Харчове обладнання--Експлуатація--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): обладнання харчових виробництв -- експлуатація харчового обладнання -- технічний стан обладнання -- просіювачі -- розмелювальні машини -- овечерізки -- хліборізки -- м'ясорубки -- фаршмішалки -- котлетоформуючі машини -- мийне обладнання -- універсальні кухонні машини -- рибоочисні пристрої -- картоплечистки Анотація: Розглянуто питання обслуговування та експлуатації технологічного обладнання на підприємствах харчової промисловості. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Мирончук, Валерій Григорович; Кудрявцев, Володимир Миколайович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Національний університет харчових технологійДонецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
П78 Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : в 2 ч. : зб. наук. праць / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харків. держ. ун-т харчування та торг. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013. Вип. 1 (17), ч. 1 / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - 2013. - 349, [1] с. : рис., табл. - Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 344-345. - 35.00 грн
Рубрики: Установи громадського харчування--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): продукти харчування -- продукты питания -- обладнання харчових виробництв -- обладнання харчових виробництв -- харчові продукти -- пищевые продукты -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- якість продуктів харчування -- качество продуктов питания -- учреждения общественного питания Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та аппаратів харчових виробництв. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Черевко, О. І. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; Гринченко, О. О. \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Харківський державний університет харчування та торгівлі Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |