639.3
К64


    Кондрашова, Тамара Павловна.
    Вылов и выращивание рыбы [] / Т. П. Кондрашова. - М. : Экономика, 1969. - 117 с. : рис., табл. - 0.30 р.
УДК
ББК 47.28
Рубрики: Рибництво--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
вылов рыбы -- вилов риби -- орудия лова -- знаряддя лову -- выращивание рыбы -- вирощування риби -- прудовое рыбоводство -- ставкове рибництво -- кормление рыбы -- годівля риби -- болезни рыб -- хвороби риби -- обработка рыбы -- обробка риби -- раки -- экономика рыбоводства -- економіка рибництва
Анотація: Вылов, выращивание и обработка рыбы в рыбохозяйствах.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)

639.2(261)(035)
П81


   
    Промысловые рыбы Атлантического океана [] : справочник / [М. С. Биденко и др. ; ил. Н. А. Дубовкиной]. - М. : Легкая и пищевая пром-сть, 1981. - 176, [1] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 165-167. - Указ. лат. назв. рыб: с. 168-172. - Указ. рус. назв. рыб: с. 172-174. - 0.45 р.
УДК
ББК 47.2я2
Рубрики: Промислові риби--Атлантичний океан--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
названия рыб -- назви риб -- рыбы -- риби -- виды рыб -- види риб -- мясо рыб -- м'ясо риб -- обработка рыбы -- обробка риби -- добыча рыбы -- видобуток риби -- описание рыб -- опис риб
Анотація: В книге описываются промысловые рыбы Атлантического океана. Даны биологическая характеристика видов рыб с наиболее характерными признаками, районы распространения. Рассматриваются массовый и химический состав описанных видов, приводятся органолептические свойства мяса рыб. Освещаются наиболее рациональные способы обработки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Биденко, Мария Степановна; Перова, Людмила Ивановна; Кукуев, Ефим Израилевич; Суховершин, Валентин Васильевич; Дубовкина, Н. А. \худож.\
Примірників всього: 1
БГ (1)
Свободны: БГ (1)

641.55(083.12)
С 77


    Старовойт, Лідія Яківна.
    Кулінарія [] : підручник / Л. Я. Старовойт, М. С. Косовенко, Ж. М. Смирнова. - 2-ге вид., стереотип. - Київ : Вища шк., 1992. - 270 с. : рис., табл. - Дод.: с. 266-269. - ISBN 5-11-004159-8 : 50.00 крб.
УДК
ББК 36.99я722
Рубрики: Кулінарія--Страви--Рецептура--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
обробка овочів -- обробка грибів -- обробка риби -- обробка м'яса -- супи -- соуси -- страви з круп -- страви з макаронів -- страви з риби -- м'ясні гарячі страви -- страви з яєць -- страви з сиру -- холодні страви -- солодкі страви -- напої -- дієтичні страви
Анотація: Описано раціональні способи механічної кулінарної обробки продуктів для приготування страв і кулінарних виробів в умовах масового виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Косовенко, Марія Савелівна; Смирнова, Жанна Миколаївна
Примірників всього: 2
ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1)