Ф75 Фоли, Рэй. Как открыть бар для "чайников" [] = Running a Bar FOR DUMMIES : самоучитель / Р. Фоли, Х. Дизмор ; [пер. с англ. А. Н. Свирид]. - М. : ООО "И. Д. Вильямс", 2008. - 288 с. : ил. - Предм. указ.: с. 275-277. - ISBN 978-5-8459-1436-1 : 79.00 грн
Рубрики: Ресторани--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): управление баром -- управління баром -- бизнес-план -- персонал, клиенты, продукция -- управление запасами -- управління запасами -- материалы и оборудование -- матеріали та обладнання -- составление меню -- складання меню -- обслуживание клиентов -- обслуговування клієнтів -- напитки -- напої -- формирование клиентуры -- формування клієнтури -- пожарная безопасность -- пожежна безпека Анотація: Путиводитель с помощью которого вы сможете ыбрать правильное направление при открытии бара. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Дизмор, Х.; Свирид, А. Н. \пер.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
М21 Мальська, Марта Пилипівна. Готельний бізнес: теорія та практика [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / М. П. Мальська, І. Г. Пандяк ; М-во освіти і науки України, Львів. нац. ун-т ім. І. Франка. - 2-ге вид., переробл. та допов. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2012. - 472 с. : рис., табл. - Літ.: с. 375-380. - Дод.: с. 381-470. - ISBN 978-611-01-0286-5 : 81.00 грн
Рубрики: Готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): розвиток готельної справи -- управління готельним підприємством -- менеджмент готельного бізнесу -- якість готельних послуг -- сертифікація готельних послуг -- тарифи готельних послуг -- обслуговування клієнтів -- архітектурні типи готелів Анотація: Організаційні, управлінські та технологічні засади готельної справи. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Пандяк, Ігор Григорович; Міністерство освіти і науки УкраїниЛьвівський національний університет імені Івана Франка Примірників всього: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
Р76 Росс, Меpилин. Большие идеи для малого бизнеса [в сфере услуг] [] = [Big ideas for small service businnesses] / Меpилин и Том Росс ; [пер. с англ. Г. Моисеенко]. - М. : ФАИР, 1996. - 304 с. : ил. - (Настольная книга бизнесмена). - ISBN 5-88641-053-8 : 3.20 грн, 4.00 грн грн
Рубрики: Малий бізнес--Послуги--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): стратегія маркетингу -- стратегия маркетинга -- обслуговування клієнтів -- обслуживание клиентов -- план маркетингу -- план маркетинга -- формирование имиджа -- формування іміджу -- стимулирование спроса -- стимулювання попиту -- мотивация служащих -- мотивація службовців Анотація: Советы для успешного ведения бизнеса - от создания нужного имиджа до секретов проведения бесплатной рекламы. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Росс, Том; Моисеенко, Г. \пер.\ Примірників всього: 3 ЧЗ (1), ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ЧЗ (1), ВВ (1), ФОНД (1) |