Г 68 Гореньков, Эдуард Семенович. Технология консервирования [] : учеб. для сред. спец. учеб. заведений / Э. С. Гореньков, А. Н. Горенькова, Г. Г. Усачева. - Москва : Агропромиздат, 1987. - 351 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - Лит.: с. 346. - Предм. указ.: с. 347-348. - 1.10 р.
Рубрики: Консервування--Овочі--Навчальні видання Консервування--Фрукти--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): консервирование -- сушеные фрукты -- сушені фрукти -- сушеные овощи -- сушені овочі -- овощные закусочные консервы -- овочеві закусочні консерви -- овощные натуральные консервы -- овочеві натуральні консерви -- плодовые маринады -- плодові маринади -- грибы маринованные -- гриби мариновані -- томатные продукты -- томатні продукти -- овощные соки -- овочеві соки -- овощные напитки -- овочеві напої -- консервы для детского питания -- консерви для дитячого харчування -- консервы для диетического питания -- консерви для дієтичного харчування -- квашеные овощи -- квашені овочі -- отходы производства консервов -- відходи виробництва консервів Анотація: Освещены технологические процессы производства консервов из плодов и овощей. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Горенькова, Алла Николаевна; Усачева, Галина Григорьевна Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |