664.6/.7(075.8)
Л12


   
    Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості [] : навч. посібник / [В. Ф. Доценко та ін.] ; за ред. В. Ф. Доценка ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Кондор, 2016. - 379, [1] с. : табл., рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 334-340. - Дод.: с. 341-370. - ISBN 978-617-7278-96-1 : 250.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчова промисловість--Методи аналізу--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
пивоварний солод -- оцінювання якості пива -- безалкогольні напої -- молочні продукти -- якість молока -- кисломолочні продукти -- згущені молочні консерви -- оцінювання якості м'яса -- м'ясні напівфабрикати -- ковбасні вироби -- властивості м'ясних фаршів -- хімічний склад жирів -- хімічний склад олії -- консервована продукція
Анотація: Методи контролю якості сировини та готової продукції харчових виробництв, що грунтуються на сучасних хімічних, фізичних і фізико-хімічних методах аналізу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Доценко, В. Ф.; Сильчук, Т. А.; Голікова, Т. П.; Корецька, І. Л.; Фурманова, Ю, П.; Доценко, В. Ф. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

663.4:658.562.2
Х 46


   
    Химико-технологический контроль пиво-безалкогольного производства [] : учебник / [Р. А. Колчева и др.]. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 272 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 250-264. - Лит.: с. 265. - Предм. указ.: с. 266-267. - ISBN 5-10-000131-3 : 1.00 р.
УДК
ББК 36.87я73 + 36.88я73
Рубрики: Пивоварне виробництво--Хіміко-технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи
   Безалкогольні напої--Хіміко-технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
пивоваренное производство -- безалкогольные напитки -- пивоваренный солод -- пивоварний солод -- пивное сусло -- пивне сусло -- сбраживание пивного сусла -- збраження пивного сусла -- квас -- сырье производства безалкогольных напитков -- сировина виробництва безалкогольних напоїв -- контроль минеральных вод -- контроль мінеральної води -- контроль сиропов -- контроль сиропів
Анотація: Изложена технология солода и пива, анализ сырья, контроль технологического процесса, анализ готовых безалкогольных напитков и кваса.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Колчева, Раиса Алексеевна; Калунянц, Калуст Акопович; Херсонова, Лидия Алексеевна; Садова, Алла Ивановна
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)