К73 Котоусова, Антонина Митрофановна. Вяленые фрукты и овощи [] / А. М. Котоусова, Н. Г. Котоусов. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Росагропромиздат, 1989. - 141 с. : табл. - Лит.: с. 140. - ISBN 5-260-00208 : 0.70 р.
Рубрики: Консервування--Овочі--Практичні посібники Консервування--Плодоягідні культури--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): консервирование -- соки -- плодово-ягодное пюре -- плодово-ягідне пюре -- джем -- варенье -- варення -- цукаты -- цукати -- конфитюр -- конфітюр -- желе -- сиропы -- сиропи -- компоты -- компоти Анотація: Описание нового способа консервирования фруктов и овощей, а именно отделение сока и использование оставшегося продукта для приготовления вяленого пюре, джема, цукатов, варенья и др. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Котоусов, Николай Георгиевич Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |