П32 Пигарев, Николай Васильевич. Технология производства продуктов птицеводства и их переработка [] : учебник для учащихся сред. спец. учеб. заведений / Н. В. Пигарев. - М. : Агропромиздат, 1991. - 343 с. : рис., табл. - Прил.: с.323. - Предм. указ.: с. 340-341. - ISBN 5-10-000730-3 : 1.10 р.
Рубрики: Птахівництво--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): производство яиц -- виробництво яєць -- выращивание молодняка кур -- вирощування молодняка курей -- содержание кур-несушек -- утримання курей-несучок -- производство мяса птицы -- виробництво м'яса птиці -- переработка яиц -- переробка яєць -- качество пищевых яиц -- якість харчових яєць -- производство продуктов из яиц -- виробництво продуктів із яєць -- переработка птицы -- переробка птиці -- переработка побочных продуктов -- переробка побічних продуктів Анотація: Рассмотрены вопросы производства яиц и мяса и их переработка. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Столяр, Теодор Акивович; Шумков, Евгений Георгиевич Примірників всього: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |