Ч-46 Черевко, Олександр Іванович. Процеси і апарати харчових виробництв [] : підручник / О. І. Черевко, А. М. Поперечний. - [2-ге вид., допов. та випр.]. - Харків : Світ книг, 2018. - 494, [1] с. : рис. - Літ.: с. 487-490. - ISBN 978-9662678-15-4 : 90.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Харчове обладнання--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): харчові продукти -- гідравлічні машини -- гідромеханічні процеси -- механічні процеси -- теплові процеси -- масообмінні процеси -- процеси сорбції -- екстрагування -- сушіння -- кристалізація -- розчинення -- біохімічні процеси Анотація: Поняття, класифікація, моделювання процесів та апаратів харчової галузі, описуються гідравлічні, гідромеханічні, механічні, теплові, масообмінні та біохімічні процеси. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Поперечний, Анатолій Микитович Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |