637.33.058:582.26/.27
Д27


    Дейниченко, Григорій Вікторович.
    Технологія молочно-білкових запіканок з використанням йодвміщуючих водоростевих добавок [] : монографія / Г. В. Дейниченко, Л. Л. Івашина, Т. О. Колісниченко. - Київ : Кондор, 2017. - 122, [2] с. : рис., табл. - Літ.: с. 103-122. - ISBN 978-617-7582-02-0 : 100.00 грн
УДК
ББК 36.992 + 28.591
Рубрики: Молочне виробництво--Молочні продукти--Запіканки--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
молочно-білкові концентрати -- асортимент молочних продуктв -- дефіцит білка в харчуванні -- харчова цінність концентратів -- властивості білкових концентратів -- склад йодовміщуючої добавки -- приготування молочно-білкових запіканок -- температурні режими приготування -- протирадіонуклідні властивості -- радіопротекторні властивості -- йодовміщувальні добавки
Анотація: Обгрунтування та розробка технологій молочно-білкових запіканок з додаванням йодовміщуючих добавок, які є продуктом переробки бурих морських водоростей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Івашина, Лілія Леонідівна; Колісниченко, Тетяна Олександрівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)