Г 93 Гудрамович, В. С. Теория ползучести и ее приложения к расчету элементов тонкостенных конструкций [] : монография / В. С. Гудрамович ; ред. М. К. Пунина. - К. : Наукова думка, 2005. - 221 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 214-219. - ISBN 966-00-0556-3 : 044.71 грн
Рубрики: Реологія--Теорія повзучості--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): повзучість металів -- ползучесть металлов -- релаксація -- релаксация -- руйнування -- разрушения -- принцип Вольтерра -- выпучивание -- випучування Анотація: Теория вязкоупругости и ползучести, решение задач наследственной упругости, способы построения кривых релаксаций. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Пунина, М.К. \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Р 40 Реометрия пищевого сырья и продуктов [] : справочник / [Ю. А. Мачихин и др.] ; под ред. Ю. А. Мачихина. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 271 с. : рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 260-266. - Предм. указ.: с. 267-269. - ISBN 5-10-000858-X : 1.30 р.
Рубрики: Харчові виробництва--Реологія--Обладнання--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): капиллярные вискозиметры -- капілярні віскозиметри -- ротационные вискозиметры -- ротаційні віскозиметри -- адгезиометры -- адгезіометри -- трибометры -- трібометри -- шариковые вискозиметры -- кулькові віскозиметри -- пенетрометры -- пенетрометри -- консистометры -- консістометри -- пластометры -- пластометри -- приборы сжатия -- прибори стискання -- приборы кручения -- прибори кручення -- приборы растяжения -- прибори розтягнення -- виброреометры -- віброреометри Анотація: Описаны конструкции и области применения наиболее распространенных реометров, методики измерений. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Мачихин, Юрий Александрович; Горбатов, Альфред Васильевич; Максимов, Алексей Сергеевич; Коларов, Кынчо; Мачихин, Юрий Александрович \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С76 Стадник, І. Я. Удосконалення технологічного процесу та обладнання для формування виробів [Текст] : монографія / І. Я. Стадник, В. А. Піддубний. - Київ : Кондор, 2019 - . Ч. 1. - 290, [2] с. : табл., рис. - Літ.: с. 272-273. - Дод.: с. 274-280. - ISBN 978-617-7729-97-5 : 310.00 грн
Рубрики: Харчова промисловість--Технологічні процеси--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): дія валкових робочих органів -- взаємодія обертових валків -- реологія дисперних систем -- адгезія -- кукурудзяне борошно -- формувальні машини -- прогнозування процесів нагрівання -- структурно-технологічні властивості тіста -- збродження цукровмістного тіста -- структура тіста бублика -- процес деформації тіста Анотація: Аналіз машин з валковими робочими органами й шляхи удосконалення їх роботи, розглянуто реологію дисперсних систем та використання екструдорваного кукурудзяного борошна. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Піддубний, В. А. Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |