В49 Виноградська, Алла Миколаївна. Технологія комерційного підприємництва [] : навч. посіб. / А. М. Виноградська. - Київ : Центр навч. л-ри, 2006. - 780 с. : рис., табл. - Літ.: с. 772-778. - ISBN 966-364-197-5 : 39.90 грн, 41.80 грн, 46.00 грн
Рубрики: Підприємництво--Навчальні видання для вищої школи Комерційна справа--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): ліцензування підприємництва -- патентування підприємництва -- комерційні переговори -- комерційні договори -- оптова торгівля -- продовольчі ринки -- роздрібна торгівля -- торговий центр -- корпоративні торговельні мережі -- дрібнороздрібна торгівля -- лоточна торгівля -- електронні кіоски -- фірмові магазини -- мерчайдайзинг -- персональний продаж -- торгівля в розстрочку -- дегустація продукції -- презентація -- франчайзинг -- туристичне підприємництво -- готельний бізнес -- ресторанний бізнес -- електронна комерція -- інтернет-магазини -- веб-сайт компанії Анотація: Аспекти та умови провадження комерційного підприємництва, оптова, роздрібна торгівля, ринки, засоби активізації продажу товарів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 4 ВВ (2), ФОНД (1), ЧЗ (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1), ЧЗ (1) |
Б 11 Бєляєва, Алла Михайлівна. Усе про ресторанний бізнес [] / А. М. Бєляєва. - Донецьк : БАО, 2009. - 544 с. : рис., табл. - ISBN 978-966-481-329-4 : 31.40 грн
Рубрики: Громадське харчування--Ресторан--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): ресторанне господарство -- ресторанний бізнес -- приміщення ресторану -- столовий посуд -- столові прибори -- столова білизна -- сервірування столів -- культура обслуговування -- барна справа -- робота офіціанта -- меню ресторану -- меню бару -- меню кафе -- робота офіціанта -- подача страв -- обслуговування банкетів -- обслуговування прийомів -- обслуговування іноземних туристів -- охорона праці в репсторанних закладах -- пожежна безпека ресторану Анотація: Теоретичні основи організації обслуговування гостей в ресторанах і барах: форми обслуговування гостей, підготовка до роботи залу, сервірування столів, способи подачі страв, основи роботи барів і кафе. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К98 Кэннон, Говард. Как начать ресторанный бизнес [] : руководство / Г. Кэннон ; [пер. с англ. Ю. Бугровой]. - М. : Астрель, 2009. - 304 с. : табл. - Глоссарий: с. 277-281. - Прил.: с. 282-303. - ISBN 978-5-271-24425-4 : 64.00 грн
Рубрики: Ресторани--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): ресторанный бизнес -- ресторанний бізнес -- базовое меню -- базове меню -- финансирование ресторана -- фінансування ресторану -- рабочий график ресторана -- рорбочий графік ресторану -- факторы риска -- фактори риску -- управление рестораном -- управління рестораном -- управление рисками -- управління рисками -- ресторанный бухучет -- ресторанний бухоблік -- поставщики ресторана -- постачальники ресторану -- ресторанный маркетинг -- ресторанний маркетинг -- ресторанный персонал -- ресторанний персонал -- искусство обслуживания -- мистецтво обслуговування -- прибыль ресторана -- прибуток ресторану Анотація: Технология создания собственного ресторана. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бугрова, Ю. \пер.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Босовська, М. В. Теоретичні засади формування ресторанних мереж [] / М. В. Босовська, Н. І. Ведмідь, О. В. Косар> // Економіка та держава. - 2017. - N 12. - С. 27-32. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Ресторани--Розвиток--Україна Кл.слова (ненормовані): ресторанний бізнес -- мережева структура -- ресторанні послуги Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Ведмідь, Н. І.; Косар, О. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ФП (1) Вільні: ФП (1) |
Д37 10 успішних компаний. Нова якість підприємництва в Україні [] / О. Криштопа, Х. Бурдим ; [ред. М. Александрович ; авт. передм. О. Криштопа]. - Брустурів : Дискурсус, 2018. - 158, [2] с. - ISBN 978-617-7411-26-9 : 141.74 грн
Рубрики: Підприємництво--України--Науково-популярні видання Кл.слова (ненормовані): підприємництво -- маркетинг -- реклама -- стартапи -- ресторанний бізнес -- структура бізнесу -- відомі бізнесмени -- покутська кераміка -- ребрендинг компанії Анотація: Де одні шукають зраду, інші знаходять можливості. Історії героїв книжки "10 успішних компаній. Нова якість підприємництва в Україні" чудово ілюструють, як можна побудувати якісний та прибутковий бізнес в наших реаліях, попри війну, спадок «совка» та інші проблеми. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Криштопа, Олег; Бурдим, Христина; Александрович, Марина \ред.\; Криштопа, Олег \авт. передм.\ Примірників всього: 3 ВВ (1), ФОНД (1), ЧЗ (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1), ЧЗ (1) |
Тарасюк, Г. М. Сучасний стан івент-кейтерингу в Україні та перспективи його розвитку [] / Г. М. Тарасюк, А. О. Чагайда, О. М. Тищенко> // Економіка та держава. - 2020. - N 5. - С. 70-74. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Сфера послуг--Розвиток--Україна Кл.слова (ненормовані): послуги -- ресторанне обслуговування -- клієнти -- харчові потреби -- пандемія -- криза -- доставка -- ресторанний бізнес Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Чагайда, А. О.; Тищенко, О. М. Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |