Ф 76 "Формування конкурентних переваг аграрної продукції в умовах глобалізації економіки", Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених Подік, О. А. Конкурентоспроможність вітчизняних виробників на ринку продукції свинарства [] / О. А. Подік> // Формування конкурентних переваг аграрної продукції в умовах глобалізації економіки. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених 14-16 травня 2009 року / [редкол. А. С. Малиновський та ін.]. - Житомир : Рута, 2009. - С. 116-118. - Л-ра в кінці ст. . - ISBN 978-966-8462-63-3
Рубрики: Свинарство--Продукція--Конкуренція (екон.)--Житомирська область--Наукові видання М'ясне виробництво--Житомирська область--Наукові видання Житомирська область--Свинарство--Продукція -- Наукові видання Кл.слова (ненормовані): ринок продукції свинарства -- рынок продукции свиноводства Анотація: Ринок продукції свинарства в розрізі конкурентного середовища вітчизняних (зокрема Житомирщини) та закордонних виробників. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Малиновський, А.С. \ред.\; Грабар, І.Г. \ред.\; Савченко, Ю.І. \ред.\; Зіновчук, В.В. \ред.\; Тваринництво 5.06; "Формування конкурентних переваг аграрної продукції в умовах глобалізації економіки", Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене) |