К65 Контроль якості та безпека продукції в галузі (комбікормова галузь) [] : підручник / Б. В. Єгоров [та ін. ; під заг. ред. Б. В. Єгорова]. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2013. - 445, [1] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 349-351. - Дод.: с. 352-445. - ISBN 978-966-289-031-0 : 95.00 грн
Рубрики: Комбікормове виробництво--Продовольча безпека--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): технохімічний контроль -- технохимический контроль -- розміщення сировини -- размещение сырья -- зберігання сировини -- хранение сырья -- зберігання готової продукції -- хранение готовой продукции -- рецепти комбікормів -- рецепты комбикормов -- рецепти готової продукції -- рецепты готовой продукции -- контроль технологічного процесу -- контроль технологического процесса -- ветеринарний контроль -- ветеринарный контроль -- санітарний контроль -- санитарный контроль -- кількісно-якісний облік сировини -- количественно-качественный учет сырья -- кількісно-якісний облік готової продукції -- количественно-качественный учет готовой продукции Анотація: Організація технохімічного та технологічного контролю комбікормових виробництв, характеристика та вимоги до приймання, розміщення, зберігання і контролю сировини та готової продукції. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Єгоров, Б. В.; Кочетова, А. О.; Величко, Т. О.; Хоренжий, Н. В.; Єгоров, Б. В. \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С 74 Справочник для работников лабораторий пищеконцентратного и овощесушильного производств [] / [Т. Ж. Алимова и др.] ; под ред.: В. Н. Гуляева, Т. А. Алимовой. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 208 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті ти. арк. - Лит.: с. 204. - 0.75 р.
Рубрики: Харчові виробництва--Лабораторії--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): пищевое производство -- производственная лаборатория -- виробнича лабораторія -- лабораторные приборы -- лабораторні прибори -- физико-химические показатели качества продукции -- фізико-хімічні показники якості продукції -- контроль качества сырья -- контроль якості сировини -- контроль качества готовой продукции -- контроль якості готової продукції -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- санитарный контроль -- санітарний контроль Анотація: Приведены методики исследования продукции пищеконцентратного и овощесушильного производства. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Алимова, Тайра Жианшиновна; Гуляев, Валентин Николаевич; Захаренко, Татьяна Сергеевна; Кац, Зинаида Абрамовна; Гуляев, Валентин Николаевич \ред.\; Алимова , Тайра Жианшиновна \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |