Х 46 Химико-технологический контроль пиво-безалкогольного производства [] : учебник / [Р. А. Колчева и др.]. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 272 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 250-264. - Лит.: с. 265. - Предм. указ.: с. 266-267. - ISBN 5-10-000131-3 : 1.00 р.
Рубрики: Пивоварне виробництво--Хіміко-технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи Безалкогольні напої--Хіміко-технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): пивоваренное производство -- безалкогольные напитки -- пивоваренный солод -- пивоварний солод -- пивное сусло -- пивне сусло -- сбраживание пивного сусла -- збраження пивного сусла -- квас -- сырье производства безалкогольных напитков -- сировина виробництва безалкогольних напоїв -- контроль минеральных вод -- контроль мінеральної води -- контроль сиропов -- контроль сиропів Анотація: Изложена технология солода и пива, анализ сырья, контроль технологического процесса, анализ готовых безалкогольных напитков и кваса. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Колчева, Раиса Алексеевна; Калунянц, Калуст Акопович; Херсонова, Лидия Алексеевна; Садова, Алла Ивановна Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |