664.8.03(075.8)
К61


    Колтунов, Віктор Андрійович.
    Технологія зберігання продовольчих товарів [] : навч. посібник / В. А. Колтунов, Є. В. Бєлінська ; М-во освіти і науки України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - К. : Центр учбов. л-ри, 2014. - 134, [1] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 134-136. - ISBN 978-617-673-250-1 : 41.00 грн, 67.20 грн
УДК
ББК 36-909я73
Рубрики: Продовольчі товари--Зберігання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
технологія зберігання продовольчих товарів -- технология хранения продовольственных товаров -- стійкість рослинної сировини -- стойкость растительного сырья -- якість продовольчих товарів -- качество продовольственных товаров -- хімічний склад продовольчих товарів -- химический состав продовольствнных товаров -- склад сировини -- состав сырья -- властивості продовольчих товарів -- свойства продовольственных тваров
Анотація: Комплекс питань з технології зберігання продовольчих товарів, впливу деяких факторів на їх якість, збереженість і зміну якості за різних умов і способів зберігання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бєлінська, Євгенія Вікторівна; Міністерство освіти і науки УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)

36-1я73
Л12


   
    Лабораторный практикум по общей технологии пищевых производств [] : учеб. пособие / [А. А. Виноградова [и др.] ; под ред. Л. П. Ковальской. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 336 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 334. - ISBN 5-10-002282-5 : 3.70 крб.
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевые производства -- состав сырья -- склад сировини -- состав готовой продукции -- склад готової продукції -- производство хлеба -- виробництво хліба -- производство кондитерских изделий -- виробництво кондитерських виробів -- производство макаронных изделий -- виробництво макаронних виробів -- производство пищевых концентратов -- виробництво харчових концентратів
Анотація: Методы анализа качества сырья для производства хлеба, кондитерских, макаронных изделий и пищеконцентратов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Виноградова, Антонина Алексеевна; Мелькина, Галина Михайловна; Фомичева, Лидия Алексеевна; Шебершнева, Нелли Николаевна; Ковальская, Л. П. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)