С40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [] : підручник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - 2-е вид. переробл. і допов. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 378 с. : рис., табл. - Л-ра: с.373. - ISBN 978-966-364-787-6 : 071.50 грн, 69.00 грн, 81.00 грн
Рубрики: Товарознавство--М'яснІ продукти--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): м'ясо тварин -- мясо животных -- субпродукти -- субпродукты -- м'ясо птиці -- мясо птицы -- зберігання м'яса -- хранение мяса -- товарознавчо-санітарна експертиза -- товароведческо-санитарная экспертиза -- м'ясні копченості -- мясные копчености -- ковбасні вироби -- колбасные изделия -- м'ясні консерви -- мясные консервы -- м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- правила продажу м'яса -- правила продажи мяса Анотація: Узагальнено товарну характеристику, класифікацію, склад м'яса, формування споживчих властивостей і асортименту м'ясних продуктів, тенденції розробки нових виробів, поліпшення їх харчової цінності. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Лозова, Т.М. Примірників всього: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
Т41 Тимощук, Иван Иванович. Справочник технолога мясоперерабатывающего предприятия [] / И. И. Тимощук, А. Н. Ясевич. - К. : Урожай, 1986. - 160 с. : рис., табл. - Предм. указ.: с. 155-156. - 1.20 р.
Рубрики: М'ясне виробництво--Сировина--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): мясо -- м'ясо -- субпродукты -- субпродукти -- кровь животных -- кров тварин -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- свинные продукты -- продукти із свинини -- продукты из говядины -- продукти із яловичини -- продукты из баранины -- продукти із баранини -- мясные паштеты -- м'ясні паштети -- мясные бульоны -- м'ясні бульйони -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- фасованное мясо -- фасоване м'ясо -- быстрозамороженные мясные готовые блюда -- швидкозаморожені м'ясні готові страви -- технология фрикаделек -- технологія фрикадельок -- мясное детское питание -- м'ясне дитяче харчування Анотація: Данные о сырье, материалах применяемых для производства мясопродуктов, технология производства колбас, копченостей, полуфабрикатов, кулинарных изделий и мясных блюд. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Ясевич, Анатолий Наумович Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Т38 Технология мяса и мясопродуктов [] : учебник для вузов / [Л. Т. Алехина и др.] ; под ред. И. А. Рогова. - М. : Агропромиздат, 1988. - 576 с. : рис., табл. - Авт. указ. на обороте тит. л. - Лит.: с. 569-570. - Предм. указ.: с. 571-572. - ISBN 5-10-000212-3 : 1.60 р.
Рубрики: М'ясне виробництво--Технологія--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): транспортировка скота -- транспортування скотини -- предубойное содержание скота -- передзабійне утримання скотини -- состав мяса -- склад м'яса -- физические свойства мяса -- фізичні властивості м'яса -- убой скота -- забій скотини -- разделка туш -- розбирання туш -- мясные субпродукты -- м'ясні субпродукти -- переработка крови -- переробка крові -- обработка туш -- обробка туш -- обработка кишок -- обробка кишок -- кератинсодержащее сырье -- кератиномісна сировина -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- пищевые животные жиры -- харчові тваринні жири -- мясные кормовые продукты -- м'ясні кормові продукти -- яйцепродукты -- яйцепродукти -- производство клея -- виробництво клею -- желатин Анотація: Приведены теоретические основы всех производств мясной промышленности, описана технология всех производств. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Алехина, Лидия Тимофеевна; Большаков, Александр Сергеевич; Боресков, Вадим Георгиевич; Жаринов, Александр Иванович; Рогов, Иосиф Александрович \ред.\ Примірників всього: 4 ФОНД (3), ВВ (1) Свободны: ФОНД (3), ВВ (1) |
Б87 Брасько, Ю. М. Технология продуктов общественного питания [] : учеб.-практ. пособие / Ю. М. Брасько. - Киев : Центр учеб. лит., 2017. - 253, [3] с. : табл., рис. - Прил.: с. 67. - Лит.: с.255. - ISBN 978-611-01-0899-7 : 145.00 грн
Рубрики: Громадське харчування--Технологічні процеси--Розрахунки--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): механическая обработка продуктов -- механічна обробка продуктів -- тепловая кулинарная обработка продуктов -- теплова кулінарна обробка продуктів -- расчет расхода сырья -- розрахунок витрат сировини -- нормы взаимозаменяемости продуктов -- норми взаємозамінності продуктів -- рецептуры блюд -- рецептури блюд -- технологии блюд -- технології блюд -- нормы выхода крупнокусковых полуфабрикатов -- норми виходу великошматкових напівфабрикатів -- кулинарное использование полуфабрикатов -- кулінарне використання напівфабрикатів -- пищевые обработанные субпродукты -- харчові оброблені субпродукти -- определение количества порций изделий -- визначення кількісті порцій виробів -- определение массы нетто -- визначення маси нетто -- определение массы брутто -- визначення маси брутто -- определение выхода готовых изделий -- визначення виходу готових виробів Анотація: Методические рекомендации к решению задач и ситуаций различных типов по основным разделам технологии продукции общественного питания. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С 74 Справочник по разделке мяса, производству полуфабрикатов и быстрозамороженных готовых мясных блюд [] / [Б. Е. Гутник и др.] ; под ред. Б. Е. Гутника. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1984. - 344 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 339-340. - Предм. указ.: с. 341-342. - 1.40 р.
Рубрики: М'ясні продукти--Виробництво--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): мясные продукты -- мясные субпродукты -- м'ясні субпродукти -- пищевые животные жиры -- харчові тваринні жири -- пищевое сырье -- харчова сировина -- крупнокусковые мясные полуфабрикаты -- великокускові м'ясні напівфабрикати -- мясокостные полуфабрикаты -- м'ясокісткові напівфабрикати -- бескостные полуфабрикаты -- безкісткові напівфабрикати -- рубленые полуфабрикаты -- рублені напівфабрикати -- контроль качества мясопродуктов -- контроль якості м'ясопродуктів Анотація: Характеристика, основные требования к сырью, материалу, используемым в производстве мяса и мясопродуктов, рецептура, требования к готовой продукции. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Гутник, Борис Ефимович; Генералов, Николай Федорович; Юрина, Валентина Федоровна; Шигаева, Нина Константиновна; Гутник, Борис Ефимович \ред.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
К 85 Крылов, А. А. Блюда из субпродуктов в калориях [] / А. А. Крылов, А. И. Крылова, Л. А. Авдеева. - Тольятти : Современник, 1994. - 192 с. : рис. - 3.00 грн Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): кулинария -- домашняя кухня -- субпродукты животных -- первые блюда из субпродуктов -- перші страви із субпродуктів -- вторые блюда из субпродуктов -- другі страви із субпродуктів -- студень -- холодець -- блюда холодной кухни -- страви холодної кухні -- гарниры -- гарніри -- фаршированные овощи -- фаршировані овочі Анотація: Приведены рецепты блюд из субпродуктов животных, указана энергоценность продуктов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Крылова, А. И.; Авдеева, Л. А. Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |