664.34(075.8)
П 31


    Пешук, Людмила Василівна.
    Біохмія та технологія оліє-жирової сировини [] : навч. посібник / Л. В. Пешук, Т. Т. Носенко. - К. : Центр учбов. л-ри, 2011. - 295, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 585-289. - Л-ра: с. 290-292. - ISBN 978-611-01-0035-9 : 68.00 грн
УДК
ББК 35.782.1я73
Рубрики: Біохімія--Продукція рослинництва--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
олійні культури -- масленичные культуры -- морфологічна характеристика плодів -- морфологическая характеристика плодов -- обмін речовин насіння -- обмен веществ семян -- дозрівання насіння -- созревание семян -- зберігання насіння -- сохранность семян -- властивості насіння -- свойства семян -- якість олійного насіння -- качество масленичных семян -- білково-олійні рослини -- белково-масленичные растения -- тваринні жири -- животные жиры -- білкові продукти -- белковые продукты -- соєві продукти -- соевые продукты
Анотація: Біохімічний склад сучасних сортів та гібридів насіння основних олійних культур,нетрадиційної олійної сировини.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Носенко, Тетяна Тимофіївна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

664(075.8)
З-14


   
    Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [] : підручник для студ. навч. закл. / Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2011. - 831, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 809-831. - Літ.: с. 814-818. - ISBN 978-611-01-0208-7 : 117.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчова промисловість--Технології--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
сировина харчових виробництв -- технологічний процес -- технологія борошна -- технологія хлібопекарських дріжджів -- технологія хлібобулочних виробів -- виробництво крупи -- технологія макаронних виробів -- вершкове масло -- молоко -- виготовлення сиру -- технологія м'яса -- технологія ковбасних виробів -- технічні жири -- тваринні жири -- бродильне виробництво -- технологія вина -- безалкогольні напої -- виробництво пива -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- консервне виробництво -- технологія шоколадних виробів -- кондитерське виробництво -- кисломолочні продукти -- технологія морозива -- овочесушильне виробництво -- теплообмінні апарати -- енергозберігаючі технології
Анотація: Технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Арсеньева, О. П.
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)

577.1(075.8)
С91


    Сухаренко, Олена Валеріївна.
    Біохімія [] : лабораторний практикум і завдання модульного контролю / О. В. Сухаренко, В. С. Недзвецький ; М-во освіти і науки України, Керч. держ. морський технол. ун-т. - Київ : Ліра-К, 2017. - 194, [2] с. : рис., табл. - Літ.: с. 189. - Дод.: с. 190-194. - ISBN 978-966-2609-59-2 : 90.00 грн
УДК
ББК 28.072я73
Рубрики: Біохімія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
амінокислотний склад білків -- протеїнові амінокислоти -- фізико-хімічні властивості білків -- очищення білків -- кислотний гідроліз білків -- природа ферментів -- властивості ферментів -- тваринні жири -- гідроліз жирів -- проба Подобєдова-Миліша -- реакція Селіванова -- реакція Троммера -- реакція Бенедикта -- реакція Ніландера -- проби Фелінга
Анотація: Аналіз хімічної будови основних груп біоорганічних сполук, що містять живі організми, ферментні перетворення в організмі білків, будова тканин і метаболічних процесів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Недзвецький, Віктор Станіславович; Мііністерство освіти і науки УкраїниКерченський державний морський технологічний університет
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

664.02(075.8)
Т38


   
    Технология пищевых производств [] : учебник для сред. спец. учеб. заведений / [Л. П. Ковальская и др.] ; под ред. Л. П. Ковальской. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 286 с. : рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-10-000-195-X : 0.90 р.
УДК
ББК 36я723
Рубрики: Харчове виробництво--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
стандартизация пищевых продуктов -- стандартизація харчових продуктів -- технология хлебопечения -- технологія хліба -- технология сахара -- технологія цукру -- производство крахмала -- виробництво крохмалу -- технология конфет -- технологія конфет -- халва -- мармелад -- пастила -- этиловый спирт -- етиловий спирт -- технология водки -- технологія горілки -- технология пива -- технологія пива -- технология вина -- технологія вина -- растительное масло -- рослинна олія -- маргарин -- животные жиры -- тваринні жири -- консервирование плодов -- консервування плодів
Анотація: Сведения об отдельных компонентах пищи и их физиологической роли, технология отдельных видов пищевых производств.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ковальская, Людмила Павловна; Мелькина, Галина Михайловна; Шебершнева, Нелли Николаевна; Шикина, Валентина Сергеевна; Ковальская, Людмила Павловна \ред.\
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)

637.51(075.8)
П49


    Поліщук, Віктор Миколайович.
    Гігієна та особливості транспортування продукції тваринництва [] : навч. посіб. / В. М. Поліщук, Т. О. Білько ; М-во аграр. політики та продовольства України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Центр учб. літ., 2018. - 627, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 441-594. - Літ.: с. 595-627. - ISBN 978-611-01-1100-3 : 335.00 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясні продукти--Гігієна--Транспортування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
класифікація продукції тваринництва -- молокопродукти -- м'ясопродукти -- м'ясо забійних тварин -- м'ясо птиці -- субпродукти -- ковбасні вироби -- м'ясні напівфабрикати -- м'ясні консерви -- тваринні жири -- водна сировина -- товарна риба -- мед -- продукти бджільництва -- продукція шовківництва -- перевезення продуктів тваринництва -- страхування вантажів -- технічні засоби перевезення -- класифікація транспорту -- санітарний паспорт автомобіля -- санітарна обробка транспортних засобів -- швидкопсувні вантажі -- маркування вантажів
Анотація: Характеристика різних видів продукції тваринництва, способи її пакування, умови і терміни зберігання, правила перевезення продукції тваринництва автомобільним транспортом.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Білько, Тамара Олександрівна; Міністерство аграрної політики та продовольства УкраїниНаціональний університет біоресурсів і природокористування України
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)