З-14 Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах [] : навч. посібник / [Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - Київ : Центр навч. л-ри, 2005. - 496 с. : рис., табл. - Літ.: с. 485-487. - ISBN 966-364-093-6 : 35.20 грн
Рубрики: Харчове виробництво--Технологічні процеси--Розрахунки--Навчальні видання для вищої школи Харчові продукти--Технологія--Рецептура--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): сировина харчового виробництва -- хлібні злаки -- технологія борошна -- технологія дріжджів -- технологія хліба -- технологія крупи -- технологія макаронних виробів -- технологія тіста -- технологія вершкового масла -- молоко -- технологія сиру -- технологія ковбасних виробів -- технологія жирів -- технологія спирту -- технологія вина -- технологія питної води -- технологія безалкогольних виробів -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- технологія консервів Анотація: Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності, характеристика сировини, асортимент виробів. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Орлова, Є. І. Примірників всього: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
Х 22 Харчові технології у прикладах і задачах [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - К. : Центр учбов. л-ри, 2008. - 576 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.564-566. - Дод. - ISBN 978-966-364-602-2 : 069.60 грн, 072.50 грн
Рубрики: Харчове виробництво--Технологія--Задачі--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): харчова сировина -- хлібні злаки -- технологія борошна -- технологія дріжджів -- технологія хліба -- технологія макаронних виробів -- виробництво крупи -- виробничі рецептури -- молочні вироби -- технологія ковбасних виробів -- технологія питної води -- технологія безалкогольних напоїв -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- технологія шоколадних виробів -- технологія кондитерських виробів -- технологія морозива -- технологія пива -- технологія етилового спирту -- технологія вина -- технологія жирів -- технологічні системи Анотація: Фізико-хімічні, біохімічні закономірності, сировина та асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Товажнянський, Л.Л.; Бухкало, С.І.; Капустенко, П.О.; Арсеньєва, О.П. Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
З-14 Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [] : підручник для студ. навч. закл. / Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2011. - 831, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 809-831. - Літ.: с. 814-818. - ISBN 978-611-01-0208-7 : 117.00 грн
Рубрики: Харчова промисловість--Технології--Задачі (навч.)--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): сировина харчових виробництв -- технологія борошна -- технологія хлібопекарських дріжджів -- технологія хлібобулочних виробів -- виробництво крупи -- технологія макаронних виробів -- вершкове масло -- молоко -- виготовлення сиру -- технологія м'яса -- технологія ковбасних виробів -- технічні жири -- тваринні жири -- бродильне виробництво -- технологія вина -- безалкогольні напої -- виробництво пива -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- консервне виробництво -- технологія шоколадних виробів -- кондитерське виробництво -- кисломолочні продукти -- технологія морозива -- овочесушильне виробництво -- теплообмінні апарати -- енергозберігаючі технології Анотація: Технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Арсеньева, О. П. Примірників всього: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
Т38 Технология пищевых производств [] : учебник для сред. спец. учеб. заведений / [Л. П. Ковальская и др.] ; под ред. Л. П. Ковальской. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 286 с. : рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-10-000-195-X : 0.90 р.
Рубрики: Харчове виробництво--Технологія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): стандартизация пищевых продуктов -- стандартизація харчових продуктів -- технология хлебопечения -- технологія хліба -- технология сахара -- технологія цукру -- производство крахмала -- виробництво крохмалу -- технология конфет -- технологія конфет -- халва -- мармелад -- пастила -- этиловый спирт -- етиловий спирт -- технология водки -- технологія горілки -- технология пива -- технологія пива -- технология вина -- технологія вина -- растительное масло -- рослинна олія -- маргарин -- животные жиры -- тваринні жири -- консервирование плодов -- консервування плодів Анотація: Сведения об отдельных компонентах пищи и их физиологической роли, технология отдельных видов пищевых производств. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Ковальская, Людмила Павловна; Мелькина, Галина Михайловна; Шебершнева, Нелли Николаевна; Шикина, Валентина Сергеевна; Ковальская, Людмила Павловна \ред.\ Примірників всього: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
С 76 Стабников, Всеволод Николаевич. Общая технология пищевых продуктов [] : учеб. пособие для вузов / В. Н. Стабников, Н. В. Остапчук. - Киев : Вища шк. Голов. изд-во, 1980. - 304 с. : рис., табл. - Лит.: с. 301. - 0.90 р.
Рубрики: Харчові виробництва--Технологія--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): сточные воды пищевых производств -- стічні води харчових виробництв -- проектирование пищевого производства -- проектування харчового виробництва -- технология хлеба -- технологія хліба -- технология консервов -- технологія консервів -- свеклосахарное производство -- бурякоцукрове виробництво -- технология крахмала -- технологія крохмалю -- крахмальная патока -- крохмальна патока -- технология этилового спирта -- технологія етилового спирту -- технология пива -- технологія пива -- технология вина -- технологія вина Анотація: Изложены теоретические основы пищевой технологии, дана классификация основных процессов и оборудования предприятий пищевой промышленности. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Остапчук, Николай Васильевич Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |