664.694(075) М 42
Медведев, Георгий Михайлович. Технология и оборудование макаронного производства [] / учебник для проф.-техн. училищ. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1984. - 280 с. : рис., табл. - Прил.: с. 271. - Лит.: с. 276. - 0.60 р.ББК 36.839я72 Рубрики: Макаронні вироби--Технологія виробництва--Обладнання--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): химический состав пищевых продуктов -- хімічний склад харчових продуктів -- классификация макаронных изделий -- класифікація макаронних виробів -- макаронное тесто -- макаронне тісто -- сушка макаронных изделий -- сушіння макаронних виробів -- сортировка макаронных изделий -- сортування макаронних виробів -- оборудование складов муки -- обладнання складів борошна -- шнековые прессы -- шнекові преси -- матрицы -- матриці -- конвейерные сушилки -- конвеєрні сушарки -- шкафные бескалориферные сушилки -- шафові безкалориферні сушарки -- сушилки беспрерывного действия -- сушарки безперервної дії -- упаковка макаронных изделий -- пакування макаронних виробів Анотація: Рассмотрено сырье для выработки макаронных изделий, подготовка его к производству, приготовление, прессование, разделка сырых изделий, сушка и стабилизация их, упаковка и хранение готовой продукции.
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1)
|