642.5(075.8) А87
Архіпов, Віктор Віталійович. Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 2-ге вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2012. - 279, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 205-279. - ISBN 978-611-01-0290-2 : ББК 36.99я73 Рубрики: Громадське харчування--Ресторани--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): класифікація підприємств харчування -- классификация предприятий питания -- форми праці -- формы труда -- науково-технічний прогрес -- научно-технический прогресс -- постачання підприємств -- снабжение предприятий -- тарне господарство ресторанів -- тарное хозяйство ресторанов -- складське господарство -- складское хозяйство -- структура виробництва -- структура производства -- оперативне планування виробництва -- оперативное планирование производства -- організація праці -- организация труда Анотація: Основні напрямки розвитку, організація виробництва, постачання та складські роботи в ресторанному господарстві.
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Свободных экз. нет
|