О-64 Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [] : навч. посіб. / О. В. Новікова [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Харків. торгов.-економ. коледж КНТЕУ, Харків. кооперат. торгов.-економ. коледж. - Вид. друге, стер. - Харків : Світ книг, 2019. - 410, [2] с. : рис., табл. - Літ.: с. 393-394. - Дод.: с. 395-410. - ISBN 978-966-2678-20-8 : 171.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Харчування--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): ресторанне господарство -- сервісне обслуговування туристів -- класи обслуговування -- кейтерінг -- харчування іноземних туристів -- харчування різних народів -- види туризму Анотація: Організація обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства: специфіка, методи, форми та прогресивні технології обслуговування. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Новікова, Олена Володимирівна; Радченко, Людмила Олексіївна; Вініченко, Катерина Петрівна; Льовшина, Людмила Дмитрівна; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі; Харків. торговельно-економічний коледж КНТЕУ; Харківський кооперативний торговельно-економічний коледж Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
О-75 Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів [] : навч. посіб. / Л. О. Радченко [та ін.]. - Харків : Світ книг, 2018. - 287, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 274-275. - Дод.: с. 276-287. - ISBN 978-966-2678-05-5 : 90.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи Гостинна індустрія--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): підприємства ресторанного господарства -- обслуговування іноземних туристів -- харчування іноземних туристів -- форми обслуговування туристів -- обслуговування банкетів -- дипломатичні прийоми -- дипломатичний протокол -- банкет-прийом -- вимоги офіційних прийомів Анотація: Організація обслуговування іноземних туристів в закладах ресторанного господарства: детальний опис процесів обслуговування, визначено основні правила та вимоги. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Радченко, Л. О.; Пивоваров, П. П.; Новікова, О. В.; Льовшина, Л. Д. Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |