З-14 Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах [] : навч. посібник / [Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - Київ : Центр навч. л-ри, 2005. - 496 с. : рис., табл. - Літ.: с. 485-487. - ISBN 966-364-093-6 : 35.20 грн
Рубрики: Харчове виробництво--Харчові продукти--Технологія--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): сировина харчового виробництва -- хлібні злаки -- технологія борошна -- технологія дріжджів -- технологія хліба -- технологія крупи -- технологія макаронних виробів -- технологія тіста -- технологія вершкового масла -- молоко -- технологія сиру -- технологія ковбасних виробів -- технологія жирів -- технологія спирту -- технологія вина -- технологія питної води -- технологія безалкогольних виробів -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- технологія консервів Анотація: Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності, характеристика сировини, асортимент виробів. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Орлова, Є. І. Примірників всього: 2 ВВ (2), ФОНД Свободны: ВВ (2) |
Х 22 Харчові технології у прикладах і задачах [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - К. : Центр учбов. л-ри, 2008. - 576 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.564-566. - Дод. - ISBN 978-966-364-602-2 : 069.60 грн, 072.50 грн
Рубрики: Харчове виробництво--Технологія--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): харчова сировина -- хлібні злаки -- технологія борошна -- технологія дріжджів -- технологія хліба -- технологія макаронних виробів -- виробництво крупи -- виробничі рецептури -- молочні вироби -- технологія ковбасних виробів -- технологія питної води -- технологія безалкогольних напоїв -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- технологія шоколадних виробів -- технологія кондитерських виробів -- технологія морозива -- технологія пива -- технологія етилового спирту -- технологія вина -- технологія жирів -- технологічні системи Анотація: Фізико-хімічні, біохімічні закономірності,сировина та асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Товажнянський, Л.Л.; Бухкало, С.І.; Капустенко, П.О.; Арсеньєва, О.П. Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Б90 Бугай, Самсон Митрофанович. Рослинництво [] : підручник / С. М. Бугай. - 3-тє вид., переробл. та допов. - К. : Вища шк., 1978. - 384 с. : мал., табл. - Л-ра: с. 380-382. - 1.20 р.
Рубрики: Рослинництво--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): хлібні злаки -- хлебные злаки -- круп'яні культури -- крупяные культуры -- зернобобові культури -- зернобобовые культуры -- коренеплоди -- корнеплоды -- бульбоплоди -- клубнеплоды -- баштанні культури -- бахчевые культуры -- олійні культури -- масличные культуры -- прядивні культури -- прядильные культуры -- технічні культури -- технические культуры -- кормові трави -- кормовые травы Анотація: Біологічні особливості та агротехніка вирощування основних сільськогосподарських культур. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Р75 Рослинництво [] : лаб.-практ. заняття : навч. посібник / [М. Г. Городній та ін.] ; за ред. М. Г. Городнього. - Вид. 2-ге, перероб. і допов. - Київ : Вища шк., 1981. - 341, [3] с. : табл., мал. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - 1.00 крб Рубрики: Рослинництво--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): хлібні злаки -- зернові культури -- бобові культури -- коренеплоди -- бульбоплоди -- баштанні культури -- олійні культури -- ефіроолійні культури -- прядівні культури -- наркотичні культури -- кормові трави -- контрольно-насінневий аналіз Анотація: Морфологічна будова сільськогосподарських культур, біологічні особливості та систематика. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Городній, Микола Гаврилович; Зубець, Галина Григорівна; Бахто, Людмила Матвіївна; Петренко, Михайло Іванович; Городній, М. Г. \ред.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |