Т38 Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв [] : підручник / В. Ф. Петько [та ін.] ; за ред. О. І. Гапонюка. - К. : Центр учбов. л-ри, 2007. - 432 с. : табл., рис. - Літ: с. 423-424. - ISBN 978-966-364-488-2 : 64.80 грн, 67.50 грн грн
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи Макарони--Виробництво--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи Кондитерське виробництво--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): історія хлібопечіння -- дозатори -- тістомісильні апарати -- хлібопекарські печі -- макаронне устаткування -- кондитерське устаткування Анотація: Класифікація, будова, принцип дії і правила експлуатації технологічного устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництва. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Петько, Володимир Феодосійович; Гапонюк, Олег Іванович; Петько, Євгеній Володимирович; Ульяницький, Анатолій Володимирович; Гапонюк, Олег Іванович \ред.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Л 12 Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв [] : навч. посібник / [В. І. Дробот та ін.] ; за ред. В. І. Дробот. - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 341 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с318. - Дод.: с.319-331. - ISBN 966-364-173-8 : 060.00 грн
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Технологія--Лабораторний практикум--Навчальні видання для вищої школи Макаронне виробництво--Технологія--Лабораторний практикум--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): хлібопечення -- пшеничне борошно -- житнє борошно -- контроль якості зерна -- органолептичні показники -- біохімічні процеси хлібопечіння -- хлібобулочні вироби -- сухарніі вироби -- бубличні вироби -- макарони -- хлібні напівфабрикати -- кореляція Анотація: Практикум з визначення якості та технологічних властивостей борошна, контролю напівфабрикатів і готових виробів хлібопекарського і макаронного виробництв. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Дробот, В.І.; Арсеньєва, Л.Ю.; Білик, О.А.; Доценко, В.Ф.; Дробот, В.І. \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Г13 Гаевая, Раиса Алексеевна. Хлеб на вашем столе [] / Р. А. Гаевая, М. А. Ященко. - 3-е изд., перераб. - Киев : Урожай, 1993. - 287[1] с. : рис. - ISBN 5-337-01459-5 : 5.00 грн, 15.00 грн
Рубрики: Кулінарні вироби--Хлібні вироби--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): кулинария -- хлебные блюда -- хлібні блюда -- холодні закуски -- холодные закуски -- гарячі закуски -- горячие закуски -- бутерброди -- бутерброды -- грінки -- гренки -- другі страви -- вторые блюда -- соуси -- соусы -- фарші хлібні -- фарши хлебные -- солодкі страви -- сладкие блюда -- хлібний квас -- хлебный квас -- пироги -- торти -- торты -- історія хлібопечіння -- история хлебопечения Анотація: История рождения хлеба, его пищевая ценность, значение в диетическом питании. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Ященко, Мария Алексеевна Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Артюх, Л. Звичаєві заборони, пов'язані з хлібом: традиції і сучасне побутування [] / Л. Артюх> // Народна творчість та етнографія. - 2012. - N 6. - С. 7-14. - Бібліогр. в кінці ст. . - ISSN 0130-6936 Рубрики: Звичаї і обряди--Історія--Україна Кл.слова (ненормовані): звичаєві заборони -- хліб весільний -- хлібопечіння -- поховальний хліб Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |
С79 Степаненко, Виктор Иосифович. Хлеб [] / Виктор Степаненко ; [ред. О. Л. Лисицына]. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 399 с. : рис. - ISBN 5-10-000088-0 : 4.40 р.
Рубрики: Хліб--Хлібні вироби--Історія--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): хлеб -- хлебопечение -- хлібопечіння -- хлебопашество -- хліборобство Анотація: В книге на строго документальной и научной основе дано художественное осмысление темы хлеба, его истоки, современное состояние, роль хлеба в бытовом, социально-экономическом и политическом аспектах. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Лисицына, О. Л. \ред.\ Примірників всього: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |