П78 Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : в 2 ч. : зб. наук. праць / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харків. держ. ун-т харчування та торг. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013. Вип. 1 (17), ч. 1 / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - 2013. - 349, [1] с. : рис., табл. - Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 344-345. - 35.00 грн
Рубрики: Установи громадського харчування--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): продукти харчування -- продукты питания -- обладнання харчових виробництв -- обладнання харчових виробництв -- харчові продукти -- пищевые продукты -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- якість продуктів харчування -- качество продуктов питания -- учреждения общественного питания Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та аппаратів харчових виробництв. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Черевко, О. І. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; Гринченко, О. О. \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Харківський державний університет харчування та торгівлі Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Т58 Топольник, Віра Григорівна. Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві [] : навч. посіб. / В. Г. Топольник ; М-во освіти і науки України, Донець. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Львів : Магнолія 2006, 2018. - 326, [1] с. : рис., табл. - (Вища освіта в Україні). - Літ.: с. 259-263. - Глосарій: с. 290-302. - Дод.: с. 303-326. - ISBN 978-617-574-054-5 : 250.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Управління--Якість--Україна--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): управління якістю -- системи управління якістю -- управління системою -- управління процесами -- визначення якості продукції -- випуск продукції -- якість послуг -- кваліметрія готельно-ресторанного господарства -- якість продуктів харчування -- оцінювання обслуговування -- оцінювання готельних послуг -- оцінювання персоналу -- аналіз вимог споживачів -- керування виробництвом послуг -- управління процесом продажу Анотація: Менеджмент якості в сучасних умовах і створення систем якості в готельно-ресторанному господарстві, методична база оцінювання, кваліметрія об'єктів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Міністерство освіти і науки України; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Л12 Лабораторний практикум з токсикології продуктів харчування [] : навч. посіб. / С. А. Воронов [та ін.] ; за ред. С. А. Воронова ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Львів : Вид-во Львів. політехніки, 2018. - 191, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-941-214-0 : 120.00 грн
Рубрики: Харчові продукти--Токсикологія--Лабораторні роботи--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): якість продуктів харчування -- біотрансформація речовин -- нітрогеновмісні шкідливі речовини -- нітрати -- токсична дія металів -- токсикологія радіонуклідів -- токсикологія природних токсикантів -- токсикологія гідроксиметилфурфуролу -- токсикологія грибних токсинів -- токсикологія алколоїдів чаю -- токсикологія алколоїдів кави -- токсикологія етилового спирту -- токсикологія компонентів парфумерних засобів -- токсикологія харчових добавок -- токсикологія харчових продуктів Анотація: Методи якісного та кількісного аналізу основних ксенобіотиків продуктів харчування. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Воронов, Станіслав Андрійович; Стецишин, Юрій Богданович; Панченко, Юрій Васильович; Когут, Ананій Михайлович; Воронов, Станіслав Андрійович \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет "Львівська політехніка" Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |