В39 Ветеринарно-санитарная экспертиза пресноводной рыбы [] : справочник / [П. В. Микитюк и др.] ; под ред. П. В. Микитюка. - М. : Агропромиздат, 1989. - 208 с. : рис., табл. - Лит.: с. 203. - ISBN 5-10-000645-5 : 0.70 р.
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): ветеринарно-санитарные требования -- ветеринарно-санітарні вимоги -- виды рыб -- види риб -- выращивание рыбы -- вирощування риби -- вылов рыбы -- вилов риби -- транспортировка рыбы -- транспортування риби -- хранение рыбы -- зберігання риби -- качество рыбы -- якість риби -- ветеринарно-санитарный осмотр -- ветеринарно-санітарний огляд -- живая рыба -- жива риба -- раки -- консервирование рыбы -- консервування риби -- рыбообрабатывающие предприятия -- рибообробні підприємства -- торговля рыбой -- торгівля рибою -- утилизация рыбных отходов -- утилізація рибних відходів Анотація: Ветеринарно-санитарные требования к выращиванию, вылову и хранению рыбы. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Микитюк, Петр Васильевич; Житенко, Петр Васильевич; Осетров, Виктор Степанович; Репин, Владимир Михайлович; Микитюк, Петр Васильевич \ред.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Б82 Борисочкина, Лидия Ивановна. Производство рыбных кулинарных изделий. Технология и оборудование [] : учебник для проф. обучения рабочих на пр-ве / Л. И. Борисочкина, А. В. Гудович. - М. : Агропромиздат, 1989. - 312 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). - Прил.: с. 305-307. - Лит.: с. 308. - ISBN 5-10-001299-4 : 0.80 р.
Рубрики: Рибні продукти--Технологія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): первичная обработка рыбы -- первинна обробка риби -- первичная обработка морепродуктов -- первинна обробка морепродуктів -- рыбные кулинарные изделия -- рибні кулінарні вироби -- рыбные котлеты -- рибні котлети -- фаршированная рыба -- фарширована риба -- рыбомучная кулинария -- рибоборошняна кулінарія -- пастообразные рыбные изделия -- пастоподібні кулінарні вироби -- морская капуста -- кальмары -- кальмари -- рыбные супы -- рибні юшки -- технохимический контроль рыбокулинарных изделий -- технохімічний контроль рибокулінарних виробів -- качество рыбы -- якість риби -- рыбоперерабатывающее оборудование -- рибопереробне обладнання Анотація: Приведены характеристики рыбы и морепродуктов, рассмотрены первичная обработка рыбы, технология основных видов кулинарной продукции, применяемое оборудование. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Гудович, Александр Владимирович Примірників всього: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
І-73 Інтенсивні технології в аквакультурі [] : [навч. посібник] / Р. В. Кононенко [та ін.]. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2016. - 490, [2] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 488-490. - ISBN 978-966-289-110-2 : 250.00 грн
Рубрики: Рибне господарство--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): історія розвитку аквакультури -- культивування гідробіонтів -- продуктивність водойм -- газовий режим ставів -- рибогосподарська меліорація -- удобрення ставів -- кормова база ставів -- природне розмноження промислових риб -- профілактика захворювань риб -- інтенсивність вилову риби -- ветеринарна санітарія продукції аквакультури -- безпека виробництва продукції аквакультури -- транспортування живої риби -- якість риби -- екологія аквакультури -- коропові види риб -- сомові риби -- осетрові риби -- веслонос -- лососеві риби -- щука -- судак -- вугор -- марікультура -- креветки -- ракоподібні Анотація: Інтенсивні технології при вирощуванні об'єктів аквакультури, методи підвищення продуктивності водойм, технології відтворення та культивування об'єктів тепловодної та холодноводної аквакультури. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Кононенко, Р. В.; Шевченко, П. Г.; Кондратюк, В. М.; Кононенко, І. С. Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |