Н19 Назаренко, Валентина Олексіївна Формування якості товарів [Текст] : навч. посібник / В. О. Назаренко, А. П. Кайнаш. - К. : Центр учбов. л-ри, 2012 - . Ч. 2. - 2013. - 296 с. : табл. - Л-ра: с. 268-271. - Дод.: с. 272. - ISBN 978-617-673-215-0 : 86.00 грн
Рубрики: Продовольчі товари--Якість--Властивості--Навчальні видання Товарознавство--Продовольчі товари--Властивості--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): якість харчових жирів -- якість молочних товарів -- якість ковбасних виробів -- якість м'ясних копченостей -- якість м'ясних консервів -- якість м'ясних напівфабрикатів Анотація: Наведено чинники, що впливають на якість продовольчих товарів тваринного походження та харчових жирів, вимоги до сировини, що використовується переробними підприємствами. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Кайнаш, Алла Петрівна Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |