332.145(477)
3-90


"Зрівноважений розвиток регіонів в умовах глобалізації", міжнародна науково-практична конференція (2010 ; Житомир)

    Ковальова, Л. М.
    Вплив сировинної бази на ефективність діяльності підприємств з переробки молока і м'яса в Житомирській області [] / Л. М. Ковальова // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Зрівноважений розвиток регіонів в умовах глобалізації", 15-17 квітня 2010 р. / [редкол.: В. А. Бурлака та ін.]. - Житомир : Рута, 2010. - С. 90-94. - Л-ра в кінці ст. . - ISBN 978-617-581-009-5
УДК
ББК 65.049(4УКР)
Рубрики: М'ясопереробна промисловість--Сировина--Житомирська область
   Молочне виробництво--Сировина--Житомирська область

   Житомирська область--М'ясоперобна промисловість--Економіка
    Житомирська область--Молочне виробництво

Кл.слова (ненормовані):
м'ясо-молочна галузь -- продукти харчування -- товаровиробники -- діяльність переробних підприємств
Анотація: Досліджено стан сировинної бізи та її вплив на ефективність діяльності м'ясо- і молокопереробних підприємств Житомирської області.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бурлака, В. А. \ред.\; Грабар, І. Г. \ред.\; Дем'яненко, М. Я. \ред.\; Зіновчук, В. В. \ред.\; "Зрівноважений розвиток регіонів в умовах глобалізації", міжнародна науково-практична конференція(2010 ; Житомир)

Є примірники у відділах: всього 3 : КР (1), ФОНД (1), ВВ (1)
Вільні: КР (1), ФОНД (1), ВВ (1)