338.439(477)
М80


    Мороз, О. В.
    Інституціональні особливості превентивного антикризового управління підприємством [] / О. В. Мороз, І. В. Шварц. - Вінниця : УНІВЕРСУМ, 2006. - 137 с. : табл. - Бібліогр.: с. 119-127. - ISBN 966-641-197-0 : 006.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)306.7-2
Рубрики: Економіка підприємств
   Економіка харчової промисловості

   Антикризове управління--М'ясопереробна промисловість

   
Кл.слова (ненормовані):
м'ясна промисловість -- інституціональний аналіз -- институциональний анализ -- превентивне антикризове управління -- превентивне антикризовое управление
Анотація: Аналіз особливостей превентивного антикризового управління підприємством.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Шварц, І.В.
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)