О-64 . "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція (9 ; 2021 ; Житомир) Котелевич, В. А. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів-важливі складові продовольчої безпеки [] / В. А. Котелевич> // Матеріали IX Міжнародної науково-практичної Конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 27-28 травня 2021 року / М-во освіти і науки України, Поліс. нац. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся органік". - Житомир : Поліс. нац. ун-т, 2021. - С. 245-257. - Бібліогр. в кінці ст. . - ISBN 978-617-7684-53-3
Рубрики: Продовольча безпека--Дослідження--Житомирська область, 21 ст., поч. Гриби--Радіоактивне забруднення--Житомирська область, 21 ст., поч. Сільськогосподарська продукція--Радіаційний контроль--Житомирська область, 21 ст., поч. Житомирська область--Продовольча безпека--Дослідження, 21 ст., поч. Житомирська область--Гриби--Радіоактивне забруднення, 21 ст., поч. Житомирська область--Сільськогосподарська продукція--Радіаційний контроль, 21 ст., поч. Кл.слова (ненормовані): безпека харчових продуктів -- якість харчових продуктів -- Світова організація торгівлі (СОТ) -- стандарти на продукцію -- виробничі стандарти -- системи контролю -- радіонукліди -- синтетичні сполуки -- харчові добавки -- канцерогени -- фальсифікації Анотація: [У статті досліджується коло проблем якості та безпечності харчових продуктів і продовольчої сировини, проаналізовано систему контролю та надано пропозиції щодо забезпечення населення якісним та безпечним продовольством]. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Скидан, Олег \ред.\; Романчук, Людмила \ред.\; Раманаускас, Юліус \ред.\; Радзявичюс, Гедиминас \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Поліський національний університет; Федерація органічного руху України; Поліський центр органічного виробництва "Полісся органік""Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція(9 ; 2021 ; Житомир) Є примірники у відділах: всього 1 : КР (1) Вільні: КР (1) |