Р 78 Ростовський, Володимир Сергійович. Барна справа [] : підручник / В. С. Ростовський, С. М. Шамаян. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 398 с. : рис., табл. - ISBN 978-966-364-878-1 : 091.00 грн, 84.00 грн
Рубрики: Громадське харчування--Ресторан--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): діяльність барів -- деятельность баров -- коктейль-бар -- напої в барах -- напитки в барах -- гриль-бар -- винний бари -- винный бар -- пивний бар -- пивной бар -- десертний бар -- молочний бар -- кав'ярні -- кофейная -- вітамінний бар -- витаминный бар -- гральні бари -- игральные бары Анотація: Організаційна структура барів України, їх технічне оснащення, технологія проиготування коктейлівта напоїв, організація роботи барменів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Шамаян, С.М. Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Б 11 Бєляєва, Алла Михайлівна. Усе про ресторанний бізнес [] / А. М. Бєляєва. - Донецьк : БАО, 2009. - 544 с. : рис., табл. - ISBN 978-966-481-329-4 : 31.40 грн
Рубрики: Громадське харчування--Ресторан--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): ресторанне господарство -- ресторанний бізнес -- приміщення ресторану -- столовий посуд -- столові прибори -- столова білизна -- сервірування столів -- культура обслуговування -- барна справа -- робота офіціанта -- меню ресторану -- меню бару -- меню кафе -- робота офіціанта -- подача страв -- обслуговування банкетів -- обслуговування прийомів -- обслуговування іноземних туристів -- охорона праці в репсторанних закладах -- пожежна безпека ресторану Анотація: Теоретичні основи організації обслуговування гостей в ресторанах і барах: форми обслуговування гостей, підготовка до роботи залу, сервірування столів, способи подачі страв, основи роботи барів і кафе. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |