Поєднання брендів []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 1. - С. 46-48 : фот. цв. Рубрики: Ковбасне виробництво--Обладнання Кл.слова (ненормовані): сардельки -- вакуумний наповнювач -- машини для перев'язки ковбас Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Вербицкий, С. Б. Климатическое оборудование [] / С. Б. Вербицкий> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 1. - С. 49-50 : фот. цв. Рубрики: Ковбасне виробництво--Обладнання Кл.слова (ненормовані): климатические камеры -- кліматичні камери -- камеры сушки колбасы -- камери сушіння ковбаси Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Олексюк, Андрей. MAUTING: особенности и преимущества предлагаемых климатических камер [] / А. Олексюк> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 6. - С. 50-52 : фот. цв. Рубрики: Ковбасне виробництво--Обладнання Кл.слова (ненормовані): кліматичні камери -- климатические камеры Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Т 38 Технология и оборудование колбасного производства [] : учебник для сред. проф.-техн. училищ / [И. А. Рогов и др. ; ред. В. И. Баратова]. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 351 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 337-342. - Лит.: с. 343. - Предм. указ.: с. 344--347. - ISBN 5-10-000217-4 : 0.85 р.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Технологія--Обладнання--Навчальні видання Ковбасне виробництво--Обладнання--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): колбасное производство -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- обработка мяса -- обробка м'яса -- колбасный фарш -- ковбасний фарш -- продукты из свинины -- продукти із свинини -- продукты из говядины -- продукти із яловичини -- продукты из баранины -- продукти із баранини -- контроль качества колбасных изделий -- контроль якості ковбасних виробів Анотація: Изложены технологические приемы и методы изготовления колбасных изделий. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Рогов, Иосиф Александрович; Забашта, Андрей Григорьевич; Алексахина, Вера Андреевна; Титов, Евгений Иванович; Баратова, В. И. \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Поєднання брендів []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 1. - С. 46-48 : рис. Рубрики: Ковбасне виробництво--Обладнання Кл.слова (ненормовані): колбасное производство -- оборудование -- оборудование для производства сарделек -- обладнання для виробництва сардельок Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Заточное оборудование KNECHT - компетентность, технологии, инновации []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 1. - С. 50-51 : рис. Рубрики: Ковбасне виробництво--Обладнання Кл.слова (ненормовані): колбасное производство -- оборудование -- режущее оборудование -- різальне обладнання Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Мощное и многофункциональное оборудование - залог качественной переработки мяса []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 2. - С. 48-50 : рис. Рубрики: Ковбасне виробництво--Обладнання Кл.слова (ненормовані): колбасное производство -- оборудование Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |