К24 Кармас, Эндел. Технология колбасных изделий [] = Sausage products technology / Э. Кармас ; пер. с англ. Ф. Н. Евтеевой ; под ред. В. М. Горбатова. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1981. - 256 с. : рис., табл. - Прил.: с. 252. - 1.60 р.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Технологія--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): колбасное производство -- эмульсии -- емульсії -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- сырая свиная колбаса -- сира свиняча ковбаса -- сухая колбаса -- суха ковбаса Анотація: Систематизирован материал по технике и технологии колбасных изделий. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Евтеева, Ф. Н. \пер.\; Горбатов, В. М. \ред.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Сарделька "Любимая" 1 С. Рецепт от компании IGIS []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 9. - С. 26-27 : рис. Рубрики: Ковбасне виробництво--Технологія Кл.слова (ненормовані): колбасное производство -- ковбасне виробництво -- ингредиенты сарделек -- інгредієнти сардельок Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Крижова, Ю. П. Сардельки з бактеріальною закваскою та зниженим вмістом жиру [] / Ю. П. Крижова, С. В. Коваленко> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 9. - С. 28-29 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Ковбасне виробництво--Технологія Кл.слова (ненормовані): інгредієнти сардельок -- бактеріальна закваска -- знижений вміст жиру Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Коваленко, С. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Мостовая, Иванна. Как правильно подготовить свиную шкурку для изготовления эмульсии из нее при производстве изделий вареной группы? [] / И. Мостовая> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 9. - С. 32-33 : фот. Рубрики: Ковбасне виробництво--Технологія Кл.слова (ненормовані): ковбасне виробництво -- колбасное производство -- ингредієнти ковбаси -- ингредиенты колбасы Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Ч-65 Чирятников, Вениамин Иванович. Справочник шприцовщика и вязальщика колбас [] / В. И. Чирятников, Е. В. Белоусова. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 110 с. : рис. - Прил.: с. 206-108. - Лит.: с. 109. - 0.30 р.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Технологія--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): колбасное производство -- колбасные оболочки -- ковбасні оболонки -- колбасные изделия -- ковбасні вироби Анотація: Рассмотрены приемы шприцевания и вязки сосисок и производство колбас и сосисок без оболочки. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Белоусова, Елена Вениаминовна Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |