641.4(031)
Е64


   
    Енциклопедія консервування [] / [упоряд. І. О. Сокол ; худож. І. В. Осипов]. - Х. : Фоліо, 2005. - 480 с. - (Домашня бібліотека). - ISBN 966-03-3172-X : 011.00 грн
УДК
ББК 36.910я2
Рубрики: Консервування--Довідкові видання; Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сушіння продуктів -- сушка продуктов -- копчення продуктів -- копчение продуктов -- соління -- соление -- засолюваня -- засолка -- квашення -- квашение -- маринування -- маринование -- консервування зелені -- консервирование зелени -- замороження продуктов -- замораживание продуктов -- грибні заготовки -- грибные заготовки
Анотація: Способи консервування продуктів: сушіння, копчення, соління, квашення, маринування, теплова обробка, замороження.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Сокол, І.О. \упоряд.\; Осипов, І.В. \худ.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641.4(031)
Д 72


   
    Драгоценная энциклопедия домашнего консервирования [] / [ред. О. В. Марчукова ; худож. А. Н. Недял]. - Донецк : БАО, 2007. - 383, [1] с. : табл., ил. - ISBN 978-966-338-530-3 : 32.00 грн
УДК
ББК 36.910я2
Рубрики: Консервування--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевая ценность продуктов -- харчова цінність продуктів -- порча пищевых продуктов -- псування харчових продуктів -- процесс консервирования -- процес консервування -- овощные заготовки -- овочева заготівля -- плодово-яголдные заготовки -- плодово-ягідна зпготівля -- заготовка мсных продуктов -- заготівля м'ясних продуктів -- заготовка рыбы -- заготівля риби
Анотація: Рекомендации по домашнему консервированию, овощей, фруктов, ягод, способы хранения мясных и рыбных продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Марчукова, О. В. \ред.\; Недял, А. Н. \худож.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641.4(031)
Д 66


   
    Домашнее консервирование [] : мини-энциклопедия / [ред. С. Раделов]. - С.Пб. : СЗКЭО "Кристалл", 2011. - 95, [1] с. : фото.цв., табл. - ISBN 978-5-9603-0189-3 : 43.00 грн
УДК
ББК 36.910я2
Рубрики: Консервування--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сахарный сироп -- цукровий сироп -- консервирование фруктов -- консервування фруктів -- ягодный сироп -- ягідний сироп -- консервирование томатов -- консервування томатів -- овощные консервы -- овочеві консерви -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- рыбные консервы -- рибні консерви -- куриные консервы -- курячі консерви -- квашаные заготовки -- квашені заготовки -- маринованые заготовки -- мариновані заготовки -- джемы -- желе
Анотація: Девяносто самых популярных рецептов приготовления домашних консервов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Раделов, С. \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)

633.83:664.5
О-87


   
    Отечественные пряности в консервировании [] : [монография / Ю. А. Утеуш и др.] ; под ред. Ю. А. Утеуша. - Киев : Наук. думка, 1986. - 104 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 100-102. - 0.70 р.
УДК
ББК 42.193 + 36.910
Рубрики: Прянощі--Наукові видання
   Консервування--Наукові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
биология пряно-ароматических растений -- біологія пряно-ароматичних рослин -- биохимия пряно-ароматических растений -- біохімія пряно-ароматичних рослин -- интродукция пряных растений -- інтродукція пряних рослин -- селекция пряных растений -- селекція пряних рослин -- технология выращивания пряных растений -- технологія вирощування пряних рослин -- применение пряностей при консервировании -- застосування прянощів при консервуванні
Анотація: Приведена биология, агротехника выращивания пряно-ароматических культур, а также их использование в консервной промышленности.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Утеуш, Юрий Адольфович; Рыбак, Галина Михайловна; Шобат, Душан Николаевич; Романенко, Л. Р.; Утеуш, Юрий Адольфович \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)