Дахно, О.
    Юшки картопляні [] : технологія приготування та відпуск заправних супів / О. Дахно // Профтехосвіта : всеукр. газ. для вчителів. - 2019. - N 5. - С. 53-62
Рубрики: Кулінарія--Методика викладання--Професійно-технічні училища

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)




    Беднарська, Ж.
    Страви з круп [] : способи варіння, вимоги до якості / Ж. Беднарська // Профтехосвіта : всеукр. газ. для вчителів. - 2019. - N 11. - С. 52-57. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Кулінарія--Методика викладання--Професійно-технічні училища

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)




    Гольцова, Н.
    Розрахунок вартості комплексного обіду [] : інтегрований урок / Н. Гольцова, О. Купава // Профтехосвіта : всеукр. газ. для вчителів. - 2019. - N 12. - С. 36-46
Рубрики: Кулінарія--Методика викладання--Професійно-технічні училища

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Купава, О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)




    Псарьова, Н.
    Приготування запечених страв із м'яса [] : steam-урок виробничого навчання з професії "Кухар" / Н. Псарьова, О. Шуть, І. Верещак // Профтехосвіта : всеукр. газ. для вчителів. - 2019. - N 12. - С. 60-69
Рубрики: Кулінарія--Методика викладання--Професійно-технічні училища

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шуть, О.; Верещак, І.

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)




    Холод, Ю.
    Різдвяне поліно [] : майстер-клас із приготування французького десерту / Ю. Холод // Профтехосвіта : всеукр. газ. для вчителів. - 2019. - N 12. - С. 70-72
Рубрики: Кулінарія--Методика викладання--Професійно-технічні училища

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)




    Новікова, Т.
    Уже не літає [] : механічне кулінарне оброблення сільськогосподарської птиці / Т. Новікова // Профтехосвіта : всеукр. газ. для вчителів. - 2020. - N 5. - С. 56-69
Рубрики: Кулінарія--Методика викладання--Професійно-технічні училища

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)