Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв [] : підручник / В. С. Ростовський ; Полтав. ун-т спожив. кооперації України. - Київ : Кондор, 2017. - 467, [1] с. : фот. кольор., табл. - Дод.: с. 463-467. - ISBN 966-351-080-3 : 280.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи Кулінарія--Приготування--Історія--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): хімічний склад харчових продуктів -- білки -- жири -- вуглеводи -- вітаміни -- теплова обробка харчових продуктів -- технологічна обробка продуктів тваринництва -- продукти харчування -- кулінарні вироби Анотація: Теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і їх вплив на харчову цінність, дана харктеристика технологічних процесів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Полтавський університет споживчої кооперації України Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Н38 Неіленко, Сергій Михайлович. Кулінарна етнологія [] : навч. посіб. / Сергій Неіленко, Валентина Русавська ; М-во освіти і науки України, М-во культури України, Київ. нац. ун-т культури і мистецтв. - Київ : Ліра-К, 2020. - 610, [2] с. : іл. - Літ: с. 591-604. - Дод.: с. 605-610. - ISBN 978-617-7844-35-7 : 395.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Приготування--Історія--Навчальні видання Харчування--Народи світу--Національні традиції--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): давньогрецька кухня -- давньоримська кухня -- кухня Стародавнього Єгипту -- кухня Месопотамії -- кухня в Доколумбовій Америці -- кухня середньовіччя -- кухня Нового Часу -- традиції харчування в християнстві -- традиції харчування в ісламі -- традиції харчування в іудаїзмі -- правила харчування -- національні кухні Європи -- національні кухні Азії -- національні кухні Африки -- національні кухні Америки -- національні кухні країн Океанії Анотація: Традиції харчування та гастрономічні звички різних етносів та представників різних релігійних напрямів, історія та культура харчування різних народів світу. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Русавська, Валентина Андріївна; Міністерство освіти і науки УкраїниМіністерство культури України; Київський національний університет культури і мистецтв Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |