Н34 Научные основы хранения и переработки плодоовощной продукции и картофеля [] / под ред.: П. Ф. Сокола, А. А. Голенищевой-Кутузовой, Г. И. Голоперова. - М. : Агропромиздат, 1987. - 250 с. : рис., табл. - 1.80 р.
Рубрики: Зберігання--Сільськогосподарська продукція--Наукові видання Переробка--Сільськогосподарська продукція--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): хранение плодов -- зберігання плодів -- хранение овощей -- зберігання овочів -- хранение картофеля -- зберігання картоплі -- переработка плодов -- переробка плодів -- переработка овощей -- переробка овочів -- переработка картофеля -- переробка картоплі Анотація: Достижения науки в области хранения и переработки картофеля, овощей и плодов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Сокол, П. Ф. \ред.\; Голенищева-Кутузова, А. А. \ред.\; Голоперов, Г. И. \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |